header-logo
KNVB Regiocup voor jeugd van start!
Zaterdag 29 Mei 2021

KNVB Regiocup voor jeugd van start!

KNVB Regiocup voor jeugd van start!

Goed nieuws. Het demissionair kabinet heeft gisteravond aangekondigd de coronaregels met ingang van 5 juni te versoepelen. Jeugdwedstrijden tussen teams van verschillende verenigingen zijn dan weer volledig toegestaan.

Regiocup jeugd start op 5 juni
De aangekondigde versoepelingen betekenen dat we op zaterdag 5 juni kunnen starten met de KNVB Regiocup voor jeugdvoetballers! We zijn er heel blij mee dat het eindelijk weer mag: het spelen van echte wedstrijden tegen gelijkwaardige teams van andere verenigingen. En dat is natuurlijk waar voetballers het meeste plezier aan beleven! De KNVB Regiocup wordt gespeeld op 5, 12, 19 en 26 juni. Maandag 31 mei aan het einde van de dag publiceert de KNVB het programma in Sportlink en de Voetbal.nl-app.

Helaas gelden de versoepelingen rondom het spelen van wedstrijden alleen voor spelers tot en met 17 jaar wat inhoudt dat de Regiocup niet door kan gaan voor de O19-teams.

(bron: KNVB)

Opmerking:
Op het moment dat op 31 mei het programma bekend is, zullen de thuisspelende verenigingen nog aanpassingen hierin kunnen verrichten qua aanvangstijden, zodat alle geplande wedstrijden op de beschikbare velden gespeeld kunnen worden.


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

HZVV VR1 DZC'68 VR1 zaterdag 30 oktober 15:00
Flevo Boys Jo19-1 HZVV Jo19-1 zaterdag 23 oktober 14:45
HZVV Jo17-1 Blauw Wit'34 Jo17-1 zaterdag 23 oktober 12:45