header-logo
Kledingnieuws
Vrijdag 10 November 2017

Kledingnieuws

Kledingnieuws

Het kledingreglement is uitgebreid met een (belangrijk!) stukje tekst over sponsoring. De tekst is toegevoegd omdat dit bij velen niet geheel duidelijk was. De toegevoegde tekst is als volgt:

Wanneer iemand namens of uit naam van een bedrijf aanbiedt om kleding en/of materiaal voor een of meerdere teams te sponsoren, is dit uiteraard mogelijk. Hierbij wordt wel een uitzondering gemaakt voor wat betreft wedstrijdkleding, presentatiepakken en/of -jasjes.
HZVV hanteert een aantal randvoorwaarden, waaraan in ieder geval moet zijn voldaan.

  • Voordat een toezegging kan worden gedaan dient -bij voorkeur via een mail naar info@hzvvonderneemt.nl- contact te worden gezocht met de businessclub HZVV Onderneemt, die de kledingcommissie van HZVV over de gemaakte afspraken informeert.
  • Een bedrijf dat aanbiedt kleding te willen sponsoren dient een sponsor van HZVV te zijn of te worden (en dus minimaal lid van HZVV Onderneemt).
  • De kleding mag uitsluitend van het merk Hummel zijn en dient door de kledingcommissie bij Combi Sport in Hoogeveen te worden geplaatst.
  • De kledingcommissie van HZVV zal geen kleding -als bedoeld in dit artikel- vervangen en/of aanvullen.
  • Er mag eenmalig, bijv. via de website of social media, aandacht aan sponsoring -als bedoeld in dit artikel- worden gegeven. Deze uiting mag overigens niet ten koste gaan van de shirtsponsoren van HZVV (op dit moment ING, AB Bouw en Van der Linden Auto's).

N.B. Voor wedstrijdtenues van de senioren elftallen gelden andere voorschriften. Ook hierover dient men te allen tijde dient hierover contact te worden opgenomen met HZVV Onderneemt.

Voor de volledigheid: hier kun je het volledige kledingreglement downloaden.

Heb je over bovenstaande vragen? Mail dan naar kleding@hzvv.nl

NB: De eerstvolgende kledingavondd is a.s. maandag 13 november van 19.30 t/m 20.00 uur, voor al je vragen over kleding en/of om evt iets om te ruilen!


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden