HZVV meer dan voetbal alleen

Kerstgroet van het bestuur

Beste HZVV-ers,

Het jaar loopt op z’n eind en het veldvoetbal is op een lager pitje gezet. Tijd om even een tandje terug te schakelen en stil te staan bij hetgeen er het afgelopen jaar allemaal is gebeurd, nog eens na te denken over mooie en wat minder mooie momenten. Maar ook de tijd om vooruit te kijken, om plannen te maken voor het nieuwe jaar. Oftewel, om in voetbaltermen te blijven, het is rust en we beraden ons op de juiste opstelling en tactiek voor de tweede helft.

Ook het bestuur van HZVV probeert in tempo even aan te passen. Helaas kende het bestuur het afgelopen jaar meer noodgedwongen wisselingen dan ons lief was, maar dergelijke zaken heb je niet in de hand. Gelukkig staat ‘de as’ en gaan we zeker weer op zoek naar versterking. Gezien de steun vanuit de leden zelf, is het altijd weer hartverwarmend om te zien dat wanneer het nodig is, de echte HZVV-ers opstaan.

Graag nemen we jullie tijdens de nieuwjaarsreceptie op 6 januari a.s. meer inhoudelijk mee over bovenstaande en nemen we jullie ook graag mee in onze vergezichten voor het komende jaar. Een jaar waarin we naast uiteraard het voetbal ook vooral willen inzetten op duurzaamheid/energiebesparing.

Voor nu wensen we alle leden van HZVV en zij die onze fantastische vereniging een warm hart toedragen prettige kerstdagen en een sportief succesvol, maar vooral gezond 2023!

Gerjan, Marcel, Rolf en Henk  

Terug