header-logo
HZVV loot Bakkeveen UPDATE II
Zondag 18 November 2018

HZVV loot Bakkeveen UPDATE II

HZVV loot Bakkeveen UPDATE II

Na afloop van de bekerwedstrijd Oudehaske-Balk is er geloot voor de tweede knock-outronde van het KNVB-bekertoernooi voor  standaardteams. Voor HZVV 1 kwam er een uitwedstrijd tegen zondagvierklasser Bakkeveen uit de koker. De wedstrijden in de tweede knock-outronde worden gespeeld in de periode van 27 t/m 29 november, waarbij in principe wedstrijden tussen zaterdagteams op de dinsdag worden vastgesteld, wedstrijden tussen zondagteams op de donderdag en wedstrijden tussen een zaterdag- en een zondagteam op de woensdag. Eventueel is het mogelijk dat er uitgeweken wordt naar de midweek daarna. In onderling overleg met Bakkeveen wordt de wedstrijd gespeeld op dinsdag 4 december om 20.00 uur.


Bakkeveen
Bakkeveen speelt in de 4e klasse C. Daarin staan ze momenteel op de zevende plaats met 10 punten uit 7 wedstrijden (3 gewonnen, 3 verloren en 1 gelijk). In het bekertoernooi werd ternauwernood de knock-outfase gehaald. De eerste poulewedstrijd leverde een 1-3 nederlaag op tegen SVZ. De andere twee poulewedstrijden tegen FC Fochteloo en FC Amboina werden gewonnen met 1-5 respectievelijk 3-5. Hierdoor eindigden de Friezen net als SVZ op 6 punten, alleen het doelsaldo was één beter dan die van de ploeg uit Zeijen. In de eerste knock-outronde versloeg het op 21 oktober Nieuweschoot, waardoor het als één van de eerste ploegen de tweede ronde bereikte.

HZVV 
De ongeslagen koploper van de 1e klasse E bereikte de tweede ronde door dinsdag 6 november zondagvierdeklasser Sweel met 4-0 te verslaan. Het bekertoernooi werd begonnen met een doelpuntloos gelijkspel tegen plaatsgenoot De Weide, waarna er werd gewonnen van Beilen (6-0) en Zuidwolde (8-0). Hierdoor werd het op basis van een beter doelsaldo dan De Weide poulewinnaar.

Tussenronde
Na de tweede ronde zijn er nog 36 teams over. Om het nieuwe jaar met 32 teams in te gaan, wordt in de periode van 18 t/m 22 december nog een tussenronde gespeeld. Ook de winnaar van Bakkeveen-HZVV is veroordeeld om via de tussenronde de laatste 32 te halen. Dat moet gebeuren via een uitwedstrijd tegen de winnaar van SC Genemuiden-Emmen. 

Kijk hier voor het complete programma van het bekertoernooi van HZVV 1.


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

HZVV VR1 Bergentheim VR1 zaterdag 25 mei 15:00
HZVV Jo19-1 Blauw Wit'34 Jo19-1 zaterdag 25 mei 15:00
HZVV Jo17-1 Be Quick'28 Jo17-1 zaterdag 25 mei 12:45