header-logo
HZVV levert spelers Bijzondere Eredivisie
Zaterdag 22 Juni 2019

HZVV levert spelers Bijzondere Eredivisie

HZVV levert spelers Bijzondere Eredivisie

Sinds dit seizoen is er weer een G-team actief bij HZVV. Het team, dat inmiddels 21 spelers en speelsters telt, bestaat uit jongens en meisjes in de leeftijd variërend van 8 tot en met 19 jaar.

 
Vanaf volgend seizoen gaat er ook een Bijzondere Eredivisie van start. Aan deze competitie doen  een flink aantal Eredivisieclubs mee. Onder andere ADO Den Haag, AFC Ajax, De Graafschap, SVB Excelsior, FC Groningen, Heracles Almelo, VVV Venlo, SC Heerenveen, FC Utrecht en FC Emmen.
 
Het team van FC Emmen bestaat uit spelers en speelsters die bij de partnerverenigingen van de club spelen in een G-team. HZVV is zo’n partnerclub (zie https://www.hzvv.nl/artikel/samenwerkinghzvvmetfcemmenindrentsverbond/).

Twee spelers van ons HZVV G-team zijn geselecteerd om namens / bij FC Emmen in dit Eredivisieteam te gaan spelen. Het gaat om keeper Julian Castaing (16) en Ruben Hartong (17), die aanvoerder van het eigen team is.
 
De verrichtingen van de G-voetballers worden gevolgd door een professioneel opnameteam, dat zes televisieprogramma’s maakt. Deze zullen vanaf oktober te zien zijn op de landelijke televisie, bij de NPO.
De bekende televisiemaker Klaas van Kruistum van KRO/NCRV is hierbij betrokken.
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

HZVV VR1 Vitesse'63 VR1 zaterdag 26 oktober 15:00
Heino Jo19-1 HZVV Jo19-1 zaterdag 26 oktober 15:00
HZVV Jo17-1 DZC'68 Jo17-1 zaterdag 26 oktober 12:30