header-logo
Nieuwe sponsor Intersport Bols lanceert HZVV Ledenshop!
Dinsdag 30 Juli 2019

Nieuwe sponsor Intersport Bols lanceert HZVV Ledenshop!

Nieuwe sponsor Intersport Bols lanceert HZVV Ledenshop!

(en ander kledingnieuws)

HZVV is met ingang van het seizoen 2019 / 2020 een nieuwe sponsorovereenkomst aangegaan met Intersport Jan Bols. 

Voor leden verandert er ook het een en ander en kunnen we leuke aanbiedingen doen!

Via de ledenhop kun je leuke trainingssetjes, tassen etc. bestellen en de HZVV clubkous is vanaf nu verkrijgbaar bij Intersport Jan Bols aan de Hoofdstraat.

Ook kun je hier de bon voor de clubkous, keeperhandschoenen etc. besteden.

Bekijk de HZVV Ledenshop

 

HZVV-leden krijgen 10% korting bij Jan Bols en kunnen zich daar registreren voor allerlei andere voordelen.

 

In de webshop staan ook 2 setjes aangeboden. Mocht een team meer dan 10 setjes tegelijk willen aanschaffen dan kun je een prijs opvragen via kleding@hzvv.nl.

 

Dit is zonder sponsorbedrukking. Sponsoring van trainingssetjes warmloopshirts, tassen etc. is alleen toegestaan voor bedrijven die ook lid zijn van de Business Club HZVV Onderneemt. Ook hiervoor kun je contact opnemen met bovengenoemd mailadres. 

 

We gaan als HZVV langzaam overstappen op de nieuwste kledinglijn van Hummel en hebben ook al veel nieuwe trainingspakken aangeschaft voor de jeugd.

 

Nieuw is dat het bestuur besloten heeft dat het vanaf dit seizoen i.v.m. sponsorverplichtingen verplicht is voor spelers van een standaardteam om een pak in bruikleen te nemen en te dragen op zaterdag.

 

We communiceren de ophaaldata z.s.m. via de onze website maar dit zal in elk geval in de week van 26 augustus zijn. Dan kunnen teams ook de teamtas ophalen.

 

Speelt je team ook al op 24 augustus een wedstrijd dan kunnen die teams hun tas en sleutels van het ballenhok ophalen op maandag 19 augustus tussen 19.30 en 20.30 uur. 

 

Speelt je team nog eerder een wedstrijd en heb je de teamtas /  sleutel van het ballenhok nog eerder nodig dan kun je contact zoeken met ons via kleding@hzvv.nl Doe dit tijdig ook de vrijwilligers van de kledingcommissie zijn met vakantie en of werken.

 

 

Kledingcommissie


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

Winsum VR1 HZVV VR1 zaterdag 1 februari 14:30
HZVV Jo19-1 HHC Hardenberg Jo19-1 zaterdag 1 februari 15:00
HZVV Jo17-1 GVAV Rapiditas Jo17-1 zaterdag 1 februari 12:45