header-logo
HZVV 35+ 1 gesponsord door lokale ondernemers
Woensdag 22 November 2017

HZVV 35+ 1 gesponsord door lokale ondernemers

HZVV 35+ 1 gesponsord door lokale ondernemers

Voetballen op vrijdagavond is populair, ook bij HZVV. Vanaf het seizoen 2017-2018 is de vrijdagtak van HZVV verder gegroeid met twee 35+-herenteams. Er wordt dus op nog meer vrijdagavonden gevoetbald bij de zaterdagclub HZVV.

In HZVV 35+ 1 hebben veel (jeugd)spelers van HZVV elkaar (terug)gevonden. Velen hebben jaren niet meer zelf gevoetbald. Zij trekken nu de kicksen weer aan om een lekker potje te voetballen met oude bekenden. Geen buitenspel, geen lichamelijk contact, maar het pure voetbal.

HZVV 35+ 1 wordt ondersteund door een sponsorgroep van zeven lokale ondernemers. Zij zagen de potentie van dit team en reageerden direct enthousiast toen hen werd gevraagd om een bijdrage te leveren. Briluniek Ronald Zuidema en juwelier Jan ten Hoor hebben een nieuw wedstrijdtenue beschikbaar gesteld. De spelers hebben tassen gekregen van CSB Breukers administratie en – belastingconsulenten en The Kitchen. Rondom de wedstrijden lopen de spelers in kleding welke is gesponsord door Safe Inspecties, Biercafé Hare Majesteit en Jobo Bedrijfskleding.

Heel hartelijk bedankt hiervoor!

Briluniek Ronald Zuidema
Juwelier Jan ten Hoor
CSB Breukers administratie- en belastingconsulenten
The Kitchen
Safe Inspecties
Biercafé Hare Majesteit
Jobo Bedrijfskleding


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden