header-logo
HZVV 2 bereikt bekerfinale UPDATE
Donderdag 9 Mei 2019

HZVV 2 bereikt bekerfinale UPDATE

HZVV 2 bereikt bekerfinale UPDATE

Dankzij een 4-0 overwinning op Drachtster Boys 3 heeft HZVV 2 dinsdagavond 7 mei de finale van het districtsbekertoernooi voor reserveteams in de A-categorie bereikt. Tegenstander wordt de winnaar van de wedstrijd Gomos 2-ONS Sneek 2. Deze andere halve finale wordt morgen - donderdag 9 mei - in Norg gespeeld.

De finale wordt gespeeld op een nog nader te bepalen datum (in overleg tussen beide finalisten) en zal worden gespeeld op de accommodatie van de finalist die de halve finale 'uit' heeft gespeeld. Dit betekent dat mocht ONS Sneek 2 de eindstrijd bereiken, de finale in Sneek wordt gespeeld. Mocht Gomos 2 winnaar worden van de halve finale, dan zal er worden geloot.

De winnaar van de districtsfinale plaatst zich voor deelname aan het KNVB districtsbekertoernooi voor standaardteams 2019-20. Mocht de bekerwinnaar zich al geplaatst hebben voor het KNVB districtsbekertoernooi voor standaardteams, dan mag de verliezend finalist het volgend seizoen eveneens deelnemen aan dit toernooi. ONS Sneek 2 heeft in de reserve Hoofdklasse al een periodetitel behaald en mag daardoor al deelnemen aan het districtsbekertoernooi voor standaardteams. Mocht ONS Sneek 2 dus de andere finalist worden, dan is HZVV 2 komend seizoen sowieso verzekerd aan deelname aan het bekertoernooi voor eerste elftallen.

Kijk hier voor het verloop van het bekertoernooi in de categorie van HZVV 2.
 
UPDATE DONDERDAG 9 MEI:
ONS Sneek 2 wint met 0-4 van Gomos 2. Dit betekent dat HZVV 2 de finale speelt tegen ONS Sneek 2 op een nog nader te bepalen datum op het Zuidersportpark te Sneek. Bovendien is HZVV 2, ongeacht de uitslag van de finale, verzekerd van deelname aan het districtsbekertoenooi voor standaardteams 2019/20.


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden