header-logo
HZVV 1 loot uitwedstrijd tegen Be Quick 1887 2
Woensdag 20 December 2017

HZVV 1 loot uitwedstrijd tegen Be Quick 1887 2

HZVV 1 loot uitwedstrijd tegen Be Quick 1887 2

Vanavond - woensdag 20 december - is na de bekerwedstrijd tussen BCV en SC Berlikum in de kantine van vv Hardegarijp -  waar de wedstrijd in de tussenronde werd gespeeld - geloot voor de 1/16 finale. Voor HZVV kwam er een uitwedstrijd tegen Be Quick 1887 2 uit de koker. De wedstrijden voor een plek bij de laatste 16 staan gepland voor het weekeinde van 24/25 februari. Mocht er dan voor een betrokken team een competitiewedstrijd zijn of worden gepland - wat voor HZVV het geval is - dan wordt de bekerwedstrijd midweeks (20 t/m 22 februari) vastgesteld.

Er is tevens doorgeloot voor de 1/8 finale, die een week later (3/4 maart) wordt afgewerkt. De winnaar van Be Quick 1887 2-HZVV speelt dan thuis tegen de winnaar van Flevo Boys-Mamio. Ook hier geldt dat de bekerwedstrijd midweeks ( 6 t/m 8 maart) wordt gespeeld als er voor een betrokken team in het weekeinde een competitiewedstrijd is of wordt gepland.

Be Quick 1887 2 komt uit in de reserve hoofdklasse van het zondagvoetbal. Op het hoogste niveau voor tweede teams is het, mede doordat veel gerenommeerde zondagclubs geen representatief reserveteam meer hebben, al jaren heer en meester. Momenteel staat het met 19 punten uit 7 wedstrijden op de tweede plaats, zeven punten achter Alcides. De ploeg uit Meppel heeft echter al 11 wedstrijden gespeeld. In het bekertoernooi versloegen de Groningers Engelbert (4-0) en FC Zuidlaren (3-4) en eindigde zo in de poule van drie als eerste. In de eerste knock-outronde kwam de ploeg uit Haren niet in actie. Tegenstander FC Ter Apel'96 kon geen representatief elftal op de been brengen en trok zich terug. De laatste 32 werd bereikt door zaterdageersteklasser PKC'83 uit te schakelen. Nadat het wedstrijd in de reguliere speeltijd in 2-2 was geëindigd, wist men op de eigen Esserberg de strafschoppenserie te winnen. 

HZVV wist de laatste 32 te bereiken door in de vorige ronde te winnen van d'Olde Veste'54. Op 28 november was het met 2-1 te sterk voor de Steenwijkers. De eerste knock-outronde werd overleefd door Titan uit te schakelen (8-1). Als hoofdklasser was het vrijgesteld van de poulefase.

Kijk hier voor de complete loting.


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden