header-logo
Het was weer gezellig
Donderdag 10 Juni 2021

Het was weer gezellig

Het was weer gezellig

Voor een aantal met de nodige hunkering, maar toch ook wel met de nodige spanning, werd uitgekeken naar de opening van ons terras afgelopen zaterdag. De plek om in deze tijd op zaterdagmiddag, na de training of wedstrijd, even gezellig na te zitten en met vrienden wat te drinken.

Een compliment aan de aanwezige HZVV-ers, die samen zorgden voor een prima sfeertje. Wat hebben we hier lang naar uitgekeken.

We hopen dat dit de voorbode is van weer een mooi seizoen, waarbij we in de derde helft, de eerste twee alsnog winnend afsluiten. Met de beperkingen die er nu nog zijn is het af en toe nog wel wat zoeken, vandaar dat we ook een aanpassing gedaan hebben in het reserveren van plekken op het terras.

Voor nu geldt:

  • Het terras is alleen op zaterdag weer voor leden geopend, volgens de voor de horeca geldende regels. De kantine is zaterdags en door de week nog gesloten.
  • Toiletgebruik in de kleedkamers.

Wanneer je gebruik wilt maken van het terras, is verplicht om vooraf een gezondheidscheck in te vullen. Reserveren kan door, ter plekke, bij Marian aan te geven met hoeveel teamleden je na de training op het terras wilt plaats nemen (vol = vol). 


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

HZVV VR1 DZC'68 VR1 zaterdag 30 oktober 15:00
Flevo Boys Jo19-1 HZVV Jo19-1 zaterdag 23 oktober 14:45
HZVV Jo17-1 Blauw Wit'34 Jo17-1 zaterdag 23 oktober 12:45