header-logo
Het Protos Weering Zaalvoetbal Toernooi
Dinsdag 9 Januari 2018

Het Protos Weering Zaalvoetbal Toernooi

Het Protos Weering Zaalvoetbal Toernooi

Ondanks het feit dat de finale niet werd gehaald tijdens de 41e editie van het PWZ kan toch terug gekeken worden op een mooi en boeiend toernooi. Natuurlijk was de teleurstelling groot toen een zeker geachte finaleplaats in the dying seconds van de wedstrijd tegen de vv Dedemsvaart alsnog verloren ging, maar dit neemt niet weg dat we mooie wedstrijden hebben gezien. Niet alleen van ons eigen HZVV, want wat te zeggen van debutant de vv Elim dat in de finale nog vrij gemakkelijk ook de vv Noordscheschut aan de zegekar bond...

Het resultaat mag dan zijn tegen gevallen, een positief punt was toch zeker de uitstekende sfeer tijdens de toernooidagen. Hier droegen ook onze HZVV supporters nadrukkelijk aan bij. Er deed zich geen noemenswaardig incident voor en er werd geen wanklank gehoord. Dit is mede te danken aan de inzet van een aantal clubstewards.

Naast een woord van dank aan de stewards, ook een woord van dank aan de jongelui van de CRWA. Als bestuur waren wij blij dat zij  -na enige strubbelingen vooraf- weer de nodige moeite deden om de HZVV supporters met de bus naar de verschillende sporthallen te laten gaan. Daarom hartelijk dank voor jullie inzet!

Het bestuur van HZVV
 

(Foto: Jochem van de Weg)


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden