header-logo
Harold Brunsting naar jeugdopleiding HZVV
Dinsdag 15 Juni 2021

Harold Brunsting naar jeugdopleiding HZVV

Harold Brunsting naar jeugdopleiding HZVV

De jeugdopleiding van HZVV is erin geslaagd om voormalig HZVV 1-trainer Harold Brunsting vast te leggen. Met de aanstelling van Brunsting hoopt de club haar ambities op het gebied van het opleiden van de voetbaljeugd verder kracht bij te zetten.

Harold zegt zelf: “Toen ik werd gebeld door Mark en hij een uiteenzetting deed over de rol die hij voor mij voor ogen had hoefde ik daar eigenlijk niet zo heel lang over na te denken. Als docent LO met een passie voor het voetbalspelletje vind ik kennis overdragen fantastisch om te doen. Daarnaast kijk ik er erg naar uit om weer met Jeffry samen te werken en te sparren, maar ook hoe we de weg die HZVV ingeslagen is met haar jeugdopleiding te kunnen intensiveren en naar een hoger plan te brengen! Dat betekend dat we niet alleen insteken op de ontwikkeling van spelers maar ook op de ontwikkeling van ons kader”

Met Brunsting haalt de club een ervaren man in huis de de club maar al te goed kent. Brunsting is namelijk al 5 jaar hoofdtrainer van HZVV geweest in de periode van 2002-2007, was van medio 2017 tot 2020 assistent-trainer van Gert van Duinen en trainde tussendoor de eerste elftallen van Achilles 1894 en VKW. Daarnaast is hij werkzaam geweest bij FC Emmen. Brunsting is in het bezit van een UEFA A-diploma.

Binnen de HZVV jeugdopleiding zal Brunsting zich actief bezig houden bij trainingen en de jonge trainers van HZVV begeleiden. Daarnaast zal Brunsting een sparringpartner zijn voor HJO Jeffry Snijder. Het jeugdbestuur van HZVV is verheugd met het aantrekken van Brunsting: ‘’Met Harold halen we een gelouterde trainer binnen die ons kan helpen bij het verbeteren van onze jeugdopleiding en de doorstroming naar de senioren. Zowel de trainers als de spelers zullen profijt hebben van de komst van Harold’’, aldus Herjan Scheper.


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

HZVV VR1 DZC'68 VR1 zaterdag 30 oktober 15:00
Flevo Boys Jo19-1 HZVV Jo19-1 zaterdag 23 oktober 14:45
HZVV Jo17-1 Blauw Wit'34 Jo17-1 zaterdag 23 oktober 12:45