header-logo
Harold Brunsting kondigt afscheid aan
Maandag 13 Januari 2020

Harold Brunsting kondigt afscheid aan

Harold Brunsting kondigt afscheid aan

Hoogeveen – In navolging van hoofdtrainer Gert van Duinen heeft ook tweede trainer Harold Brunsting bekendgemaakt zijn contract niet te verlengen bij HZVV. Dat betekent dat de zaterdaghoofdklasser uit Hoogeveen op zoek moet naar nieuwe trainers voor Heren-1 voor volgend seizoen.

 
Brunsting heeft in een gesprek met de technische commissie aangegeven dat hij het nog steeds uitstekend naar zijn zin heeft bij HZVV, maar meer tijd wil vrijmaken voor zijn gezin. 
 
De trainer keerde in 2017 terug bij de club, waarvan hij van 2002 tot en met 2007 hoofdtrainer was. Mede onder zijn leiding is HZVV dit seizoen uitgegroeid tot de revelatie van de hoofdklasse. Ook heeft hij zich de afgelopen periode nadrukkelijk beziggehouden met de beloften van de vereniging.
 
Brunsting maakt er geen geheim van dat ‘HZVV in zijn hart zit’. Hij sluit niet uit dat hij in de toekomst, op wat voor manier dan ook, betrokken blijft bij de vereniging. ‘Daar ga ik eens rustig over nadenken.’ 
De trainer kan een imposant CV overleggen. Hij werkte ook bij Beilen, de jeugd van FC Emmen, Achilles 1894, SC Erica en VKW.
 
Namens de technische commissie laat Marcel Schoemaker weten het besluit van Brunsting te respecteren. ‘Harold is een goede trainer en een fijn mens. Hij is hier altijd welkom.’
 
De club hoopt deze maand de opvolger van zowel Gert van Duinen als Harold Brunsting te kunnen presenteren.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

ASC'62 VR1 HZVV VR1 zaterdag 27 februari 14:30
SV Bedum Jo19-1 HZVV Jo19-1 zaterdag 27 februari 15:00
Hoogezand Jo17-1 HZVV Jo17-1 zaterdag 27 februari 15:00