header-logo
GEZOND VERSTAND
Zondag 17 Mei 2020

GEZOND VERSTAND

GEZOND VERSTAND
 Wellicht dat het bij velen al weer kriebelt, volgende week mogen ook de senioren weer ‘het veld op’. Nu is het onderstaande absoluut niet bedoeld om dit enthousiasme te temperen, maar juist om te zorgen dat we met z’n allen ook met de 1,5 meter regel plezier hebben bij de trainingen. We roepen dan ook iedereen die ons park op komt om te trainen  om de 1,5 meter onderlinge afstand strikt in acht te nemen en zo nodig mede HZVV-ers hierop te wijzen. 
 
We werken weliswaar met stewards, maar we hopen dat jullie hierin ook jullie steentje bijdragen en de richtlijnen opvolgendDe stewards nemen niet de verantwoordelijkheid voor jullie gezondheid over, dat zullen we met elkaar moeten doen. Realiseer je ook dat het niet alleen om je eigen gezondheid gaat, maar om die van ons allemaal. Mocht je echter per ongeluk de 1,5 meter regel even vergeten, dan zullen ze niet schromen jou daar op wijzen. Uit eigen ervaring weet ik dat dit nagenoeg niet nodig is, wanneer trainers en teamleden elkaar scherp houden v.w.b. de bewuste regel. 
 
Om te zorgen dat alles volgens de gemaakte afspraken (zie protocol op website) kan verlopen, zijn alleen trainers en spelers welkom op het park. Daarbij is ook herkenbaarheid van groot belang. Dus als speler en trainer ben je herkenbaar, uiteraard aan je trainingstenue. Dit helpt de stewards, die aan hun hesjes te herkennen zijn, om hun taak goed uit te voeren. Oftewel jou te ondersteunen je gezonde verstand te blijven gebruiken. 

We wensen jullie allemaal veel trainingsplezier, maar meer nog een blijvende goede gezondheid 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden