header-logo
FANTASTISCH!
Vrijdag 8 Mei 2020

FANTASTISCH!

 

Blij verrast zijn we met de verschillende acties om HZVV te ondersteunen. Zo is er inmiddels door de oproep van en aantal HZVV-leden inmiddels ruim € 3.600,- aan donaties bij de penningmeester binnen gekomen.

 

De Rood Witten, de supportersvereniging die normaliter het eerste team steunen en waarvan de leden bij thuiswedstrijden te vinden zijn in het altijd gezellige supporterscafé, hebben gemeend om hun steun breder in te moeten zetten en hebben een bedrag van € 500,- gedoneerd. Meer weten over de Rood Witten? Bel de secretaris 06-39642750

 

Ook vanuit de Old Stars, het team vooral ook gericht op het sociale aspect van samen sporten, is een mooie donatie binnen gekomen. De mannen die hun trainingssessies op de woensdagochtend steevast beginnen met een gezamenlijke kop koffie, voordat het hoofdveld onveilig gemaakt wordt, doneerden een bedrag van ruim € 600,-.

 

Momenteel loopt ook nog de door Jochem van de Weg opgezette actie (zie elders op de website), waarbij het prachtige ‘samen sterk’ shirt besteld kan worden. Waarmee je kunt laten zien dat je HZVV steunt.

 

Kortom, als bestuur vinden wij het fantastisch en hartverwarmend om te merken dat in deze bizarre tijden er steeds weer leden opstaan die HZVV, op welke manier dan ook, willen steunen.


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden