header-logo
Dringende oproep!!!
Dinsdag 2 Juli 2019

Dringende oproep!!!

Dringende oproep!!!

Afgelopen weken zijn er diverse momenten geweest waarop je trainingspak kon worden ingeleverd. We missen nog ontzettend veel pakken!

We geven de spelers  en ouders die niet hebben ingeleverd aanstaande donderdag 4 Juli tussen 18.00 en 19.00 uur nog eenmalig de kans hun spullen in te leveren.
Kun je niet, dan zorg je ervoor dat iemand anders de spullen op dat moment inlevert!

Mocht je ook dan je spullen nog niet hebben ingeleverd dan gaan we nieuwe kleding hiervoor bestellen en zullen de kosten van de pakken worden verhaald op degene die aan het begin vam het seizoen de verklaring heeft getekend en zullen automatisch worden geïncasseerd!

Ook willen we alle trainers en leiders er op wijzen dat ze hun aan het begin van het seizoen gekregen tactiekbord inleveren. Ook dit kan donderdagavond gedaan worden. Ook hiervoor zullen we daarna nieuwe gaan bestellen en de niet ingeleverde tactiekborden doorbelasten.

Tenslotte zijn er nog 9 sleutels van het ballenhok niet ingeleverd, hiervoor krijg je nog eenmalig de kans a.s zaterdag tussen 9.00 en 9.30 uur. Is er geen sleutel dan krijgt het betreffende team dus ook geen ballen voor het nieuwe seizoen!

De nummers van het ballenrek die nog niet hebben ingeleverd zijn:  9, 12, 21, 25, 26, 27, 35, 39, 44 en 45

We gaan er dringend vanuit dat iedereen gehoor geeft hieraan.

Jeugdcommissie HZVV


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden