header-logo
De Zorgzaak schenkt trainingsshirts aan HZVV Old Stars
Donderdag 8 November 2018

De Zorgzaak schenkt trainingsshirts aan HZVV Old Stars

De Zorgzaak schenkt trainingsshirts aan HZVV Old Stars
De HZVV Old Stars en de Zorgzaak in Hoogeveen zijn sterk met elkaar verbonden. De Zorgzaak is al enkele jaren sponsor van de voetballende zestigplussers van HZVV. Beiden vierden onlangs enkele jubilea. De Old Stars bestaan vijf jaar en konden het 25ste lid begroeten. Aangezien De Zorgzaak haar 25-jarig jubileum vierde, schonk het Hoogeveense bedrijf trainingsshirts aan de leden van de Old Stars.
 
De Zorgzaak is gevestigd aan de Duymaer van Twistweg 8 in Hoogeveen en iedereen kan terecht voor huishoudelijke verzorging, begeleiding, jeugdzorg, wonen met zorg, palliatieve zorg, beschermd wonen en eerstelijns verblijf.

De HZVV Old Stars zijn erg blij met hun sponsor en naast wedstrijdshirts ontvingen de voetballers ook trainingsshirts. De Old Stars trainen elke woensdagochtend van 10.00 uur tot 11.15 uur en nemen regelmatig deel aan toernooien. Op die manier dragen zij ook de naam van De Zorgzaak in heel Nederland uit. De afdeling is een bloeiende tak van de Hoogeveense Zaterdag Voetbal Vereniging, die nog steeds groeit. Onlangs kon het 25ste lid begroet worden en dat geeft maar aan dat walking football leeft in Hoogeveen. HZVV was de pionier op het gebied van walking football in Drenthe en sindsdien zijn er steeds meer Drentse clubs die een afdeling walking football in het leven hebben geroepen, zoals Vitesse ’63 en FC Emmen.    

Op de foto:
De spelers en trainers van HZVV Old Stars met hun nieuwe trainingshirts, die werden geschonken door De Zorgzaak. (Foto: Roelof Olde)

Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

HZVV VR1 Winsum VR1 zaterdag 21 september 15:00
HHC Hardenberg Jo19-1 HZVV Jo19-1 zaterdag 21 september 12:30
GVAV Rapiditas Jo17-1 HZVV Jo17-1 zaterdag 21 september 14:30