header-logo
De Personeelsafdeling zaterdag balsponsor bij HZVV – Zeerobben
Maandag 1 April 2019

De Personeelsafdeling zaterdag balsponsor bij HZVV – Zeerobben

De Personeelsafdeling zaterdag balsponsor bij HZVV – Zeerobben

“We richten ons zakelijk voornamelijk op het regionale MKB en willen juist ook de kleinere bedrijven het gevoel geven te beschikken over een eigen personeelsafdeling. Klanten kunnen bij ons o.a. terecht voor een gefundeerd advies, uitzenddiensten, werving & selectie trajecten en eerlijke payroll services tegen zeer concurrerende tarieven”. Voor geïnteresseerde payroll klanten hebben we op onze nieuwe website sinds kort een payrollcalculator ingericht, benieuwd hoe goedkoop dit eigenlijk is? Neem eens een kijkje!

Aan de andere kant van de tafel proberen wij natuurlijk zoveel mogelijk werkzoekenden aan een passende baan te helpen. Om op de hoogte te blijven van de laatste vacatures, nodigen we iedereen dan ook van harte uit om onze facebookpagina te liken en onze (vernieuwde) website goed in de gaten te houden. Zit er een leuke vacature voor je bij? Neem dan snel contact met ons op! Staat de gewenste vacature er momenteel niet tussen, laat ons dan ook gerust weten wat je wel zoekt. We gaan graag voor je aan de slag.

Vanaf juli/augustus gaan wij verhuizen naar ons nieuwe pand aan de industrieweg in Hoogeveen. Hier zal ook een plek worden ingericht voor minimaal 1 nieuwe collega. Heb jij ervaring op een uitzendbureau of wil je dit graag leren? We horen graag van je!

Voor de wedstrijd tegen Zeerobben hoop ik uiteraard op een positief resultaat!

Veel succes gewenst!

Namens De Personeelsafdeling, David Eshuis.

 


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

HZVV VR1 Winsum VR1 zaterdag 21 september 15:00
Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden