header-logo
De jeugdopleiding van HZVV, daar teken je toch voor!
Woensdag 14 April 2021

De jeugdopleiding van HZVV, daar teken je toch voor!

De jeugdopleiding van HZVV, daar teken je toch voor!

Op de achtergrond werkt de jeugdcommissie al weer aan de voorbereidingen voor het komende seizoen. Hopelijk wordt dit een seizoen dat niet onderbroken wordt door maatregelen en beperkingen, maar een seizoen waar we binnen de jeugdopleiding met elkaar kunnen bouwen, trainen en spelen op basis van onze nieuwe missie en visie!

 

Regionale certificering jeugdopleiding
Met het behalen van de regionale certificering, zijn we er natuurlijk nog niet.

Nu is het tijd om samen de doelen te behalen en werken aan een goede doorstroming van onzejeugd. We gaan trainen met plezier, gelijke kansen voor spelers, belonen, persoonlijke ontwikkeling en krachtige teamprincipes.

 

#SAMENSTERK
Samensterk; zijn niet alleen letters of een woord. Als je samen wilt presteren of een doelstelling wilt behalen, dan is een samenwerking tussen vrijwilligers, ouders/verzorgers, jeugdtrainers, jeugdspelers en coördinatoren een must. Alleen dan zijn we samensterk.

Onze trainers hebben hier dus ook een belangrijke rol in en wij zijn blij dat we voor aankomend seizoen bijna alle trainers voor de onder- en bovenbouw compleet hebben.

Wij zijn als jeugdcommissie dan ook trots om je onze trainers te presenteren. Stuk voor stuk mannen die onze club een warm hart toedragen en zich conformeren aan ons ambitieuze jeugdbeleid en daar graag aan bijdragen

 

Ik teken voor HZVV
Afgelopen weekend kwamen de trainers van de bovenbouw niet alleen bij elkaar om kennis te maken en samen de teamindelingen te beoordelen, maar was er ook een speciaal moment om te ‘tekenen’. Letterlijk tekenen op basis van gevoel en commitment. Om dit ook nog op een leuke manier vast te leggenis er getekend op speciaal ontworpen tekenborden. De trainers hebben de bordenvoorzien van hun naam en handtekening. De gesigneerde borden zijn van waarde en krijgen daarom ook binnenkort een mooi zichtbaar plekje.

 

Trainers op een rij
Hieronder presenteren wij met trots “onze selectie” jeugdtrainers van de bovenbouw voor aankomend seizoen. Natuurlijk presenteren wij binnenkort ook “onze selectie” jeugdtrainers van de onderbouw.

trainers bovenbouw

Theo Oost

Jeffry Snijder

Hans Nederhoed

Edwin Oort

Hans HeemstraErwin van SantenMark Wassens

 

Mats Hoogeveen

Micha van SantenJorrit Scholing

Vincent Kats

Ibrahim Mohamed

Marcel Heling

Karl Coopmans

Pieter van Slochteren

Glenn Dekker

Damyan van Goor

Jordan Poeste

Richard Tempelman

 

Foto’s: Rina Diepenbroek 


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

HZVV VR1 DZC'68 VR1 zaterdag 30 oktober 15:00
Flevo Boys Jo19-1 HZVV Jo19-1 zaterdag 23 oktober 14:45
HZVV Jo17-1 Blauw Wit'34 Jo17-1 zaterdag 23 oktober 12:45