header-logo
(Concept-)competitieindelingen UPDATE
Maandag 15 Juli 2019

(Concept-)competitieindelingen UPDATE

(Concept-)competitieindelingen UPDATE

Nadat op 1 juli door de KNVB de indelingen van de landelijke competities (1e en vrouwen 1) bekend waren gemaakt, is nu ook de indelingen van de competities van alle overige teams met uitzondering van Jo15-2 t/m Jo15-5, JG-1 en het zaalvoetbal bekend. Het gaat om conceptindelingen. Tot de start van de competities op zaterdag 21 september (uitgezonderd de 7vs7 competities op de vrijdagavond; zij starten op 6 september) kunnen er uiteraard nog wijzigingen plaatsvinden. Kijk hier voor de indelingen van de HZVV-teams.

Tot en met vrijdag 26 juli kunnen verenigingen nog op- en aanmerkingen bij de KNVB indienen met betekking tot de indeling van de teams in de B-categorie. Daarom is ook de nummering - waarmee het speelschema kan worden samengesteld - nog niet bekend.

De indelingen van Jo15-2 t/m Jo15-5 is nog niet bekend, omdat district Noord bij het samenstellen van de competities in deze categorie meedoet aan een pilot. Op basis van historische gegevens wordt aan elk team een 'teamindex' gehangen en op basis daarvan worden de indelingen bepaald om zo gelijkwaardige competities te krijgen. Kijk hier voor meer achtergrond van deze pilot.

 


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

Winsum VR1 HZVV VR1 zaterdag 1 februari 14:30
HZVV Jo19-1 HHC Hardenberg Jo19-1 zaterdag 1 februari 15:00
HZVV Jo17-1 GVAV Rapiditas Jo17-1 zaterdag 1 februari 12:45