header-logo
Competitiestart: Balk-HZVV
Vrijdag 17 Augustus 2018

Competitiestart: Balk-HZVV

Competitiestart: Balk-HZVV

HZVV 1 begint de competitie op zaterdag 22 september met een uitwedstrijd tegen Balk. Dat blijkt uit de definitieve genummerde indelingen van de competities. Op die dag begint ook voor de andere teams de competitie. Klik hier voor de (definitieve) genummerde indeling van de diverse competities [is nog niet compleet]. Aan de hand van deze nummering kan het wedstrijdprogramma worden vastgesteld. Het uitgewerkte programma per team zal z.s.m. onder ‘Standen&uitslagen’ (*) te zien zijn.

LET OP! De genoemde aanvangstijden zijn altijd onder voorbehoud. Het betreft de voorkeursaanvangstijden zoals door de clubs zijn opgegeven aan de KNVB. De thuisspelende club kan tot 8 dagen voor de desbetreffende speeldag het aanvangstijd éénzijdig wijzigen, bijvoorbeeld i.v.m. de veldbezetting (te veel wedstrijden op hetzelfde moment). Daarom geldt altijd dat het wekelijks te publiceren programma op TXT344 van RTV Drenthe leidend is.

Bijgevoegd is ook de speeldagenkalender 2018/19, zodat een ieder kan zien wanneer door de KNVB wedstrijden kunnen worden gepland. Inhaal- en bekerdagen zijn geen voetbalvrije dagen. Er kunnen altijd bekerwedstrijden of competitiewedstrijden die in een eerder stadium niet door zijn gegaan worden ingepland.

(*) de competities van de heren-senioren, vrouwen-senioren, Jo19-teams, Jo17-teams, Jo15-teams, Jo13-teams, Jo12-teams,Jo11-teams, Jo10-teams, Jo9-teams en Jo8-teams zijn inmiddels uitgewerkt.


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

OZC VR1 HZVV VR1 zaterdag 17 november 14:30
Be Quick Dokkum Jo19-1 HZVV Jo19-1 zaterdag 17 november 10:30
Flevo Boys Jo17-1 HZVV Jo17-1 zaterdag 17 november 12:30