header-logo
Competitie-en bekerindelingen UPDATE III
Zaterdag 10 Augustus 2019

Competitie-en bekerindelingen UPDATE III

Competitie-en bekerindelingen UPDATE III

De bekerindeling van alle teams is bekend. Eerder was het bekerprogramma voor HZVV 2, HZVV 3, HZVV VR1, HZVV Jo19-1, HZVV Jo17-1 en HZVV Jo15-1 al vrijgegeven. Nu weten ook de overige teams tegen wie ze het in de poulefase moeten opnemen. Ook de nummering - waarmee het wedstrijdprogramma wordt bepaald - van deze teams is bekend.

De bekerwedstrijden worden gespeeld op de zaterdagen 31 augustus en 7 en 14 september. In onderling overleg mogen de bekerwedstrijden verplaatst worden naar uiterlijk 19 september. Het bekerprogramma is te vinden op de specifieke teampagina's. Deze zijn te bereiken via de buttons 'Senioren', 'Jeugd' en 'Vrouwen' op de homepage van deze site. Dus niet via 'Standen&uitslagen; daar wordt alleen de competities gevolgd. HZVV 1 is als hoofdklasser vrijgesteld van de poulefase van het KNVB-bekertoernooi.

LET OP!  Het programma is altijd onder voorbehoud. De thuisspelende vereniging kan altijd - tot 8 dagen voor de desbetreffende speelweek eenzijdig het aanvangstijdstip aanpassen. Daarom geldt altijd dat het programma zoals wekelijks gepubliceerd op TXT344 van RTV Drenthe - tot zolang deze nog in de lucht is - en het programma wat op de website onder Programma onder de button 'Actueel' altijd leidend is.
  
Eerder was ook al de (concept-)indeling van de diverse competities gepubliceerd alsmede het volledige wedstrijdprogramma van HZVV 1 en HZVV VR1. Daarnaast weten ook de zaalvoetbalteams welke teams ze treffen in de competitie van het seizoen 2019/20. Ook hier betreft het een conceptindeling. De drie zaalteams van HZVV weten ook wie we ze treffen in de eerste ronde van het bekertoernooi. In het bekertoernooi van het zaalvoetbal wordt er niet gestart met een poulefase, maar wordt er direct begonnen met de knock-outwedstrijden.

Kijk hier voor de competitie- en bekerindelingen die tot nu toe bekend zijn.


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

Winsum VR1 HZVV VR1 zaterdag 1 februari 14:30
HZVV Jo19-1 HHC Hardenberg Jo19-1 zaterdag 1 februari 15:00
HZVV Jo17-1 GVAV Rapiditas Jo17-1 zaterdag 1 februari 12:45