header-logo
Bezoekersregistratie
Zaterdag 5 September 2020

Bezoekersregistratie

Bezoekersregistratie

Bij bezoek aan competitie-/bekerwedstrijden van HZVV 1 en/of een bezoek aan onze kantine (incl. terras) geldt vanwege de verschillende regels (o.a. RIVM en KHN), voor toeschouwers/bezoekers een registratieplicht. Deze geregistreerde naam - en contactgegevens mogen uitsluitend worden gebruikt voor bron- en contactonderzoek door de GGD en op verzoek van de GGD. De gegevens zullen we 2 weken bewaren en daarna vernietigen.

Registreren

  • Scan voor je onze accommodatie bezoekt met de camera van je mobiele telefoon de QR code onderaan dit bericht of klik op https://www.registrerenbijhzvv.nl. Je krijgt dan de gezondheidscheck voorgelegd. Na het doorlopen van de check en het invullen van de noodzakelijke gegevens, rond je het programma af. Hierbij ontvang je een e-mailbericht dat je of op je telefoon of geprint meeneemt naar HZVV om aan te kunnen tonen dat je de gezondheidscheck gedaan hebt en jezelf hebt geregistreerd.
  • Dit bewijs van registratie is je toegangsbewijs tot onze accommodatie en moet je dus kunnen tonen. Het vervangt niet de toegangsprijs tot de wedstrijd! 

 

Registreren bij HZVV


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

HZVV VR1 Vitesse'63 VR1 zaterdag 19 september 15:00
De Weide Jo19-1 HZVV Jo19-1 zaterdag 19 september 14:30
HZVV Jo17-1 Blauw Wit'34 Jo17-1 zaterdag 19 september 12:45