header-logo
Bekerwedstrijd HZVV-Titan om 17.00 uur
Maandag 6 November 2017

Bekerwedstrijd HZVV-Titan om 17.00 uur

Bekerwedstrijd HZVV-Titan om 17.00 uur

Zaterdag 11 november speelt HZVV 1 in het kader van de 1e knock-outronde van het districtsbekertoernooi een thuiswedstrijd tegen zondagvierdeklasser Titan uit Nieuw-Weerdinge. Deze wedstrijd begint niet op het gebruikelijke tijdstip van 15.00 uur, maar om 17.00 uur. Reden voor het ongebruikelijke tijdstip is de bepaling in het bekerreglement * dat wedstrijden tussen zaterdag- en zondagteams om 17.00 uur worden vastgesteld.

Naast HZVV 1 speelt ook HZVV 2 zaterdag 11 november voor de beker. Zij spelen tegen het eerste elftal van Hoogeveen zaterdag. De aftrap van deze derby is om 14.30 uur op het 'blauwe' gedeelte van het Bentinckspark.

Kijk hier voor het complete programma van de 1e knock-outronde.

Loting 2e ronde en tussenronde
Maandag 13 november wordt er bij LAC Frisia 1883 te Leeuwarden geloot voor de 2e knock-outronde. Aanvang van deze (openbare) loting is 19.00 uur. Ook wordt er dan geloot voor de tussenronde, die nodig is om het aantal nog deelnemende teams terug te brengen naar 64.

De 2e knock-outronde wordt midweeks gespeeld op 28, 29 en 30 november met eventueel uitwijk naar de midweek daarna. De tussenronde (vier wedstrijden) staat ook midweeks gepland (19, 20 en 21 december).


* Bekerreglement Artikel 5
Een wedstrijd die in een weekend wordt vastgesteld en waarbij een zaterdagvereniging is betrokken, wordt op zaterdag vastgesteld. Als ook een zondagvereniging is betrokken, dan wordt de wedstrijd zover als mogelijk vastgesteld op zaterdag met aanvangstijdstip 17.00 uur. Blijkt dit niet mogelijk te zijn, bijvoorbeeld door het ontbreken van een geschikte lichtinstallatie, dan wordt de wedstrijd vastgesteld op het uiterste aanvangstijdstip conform het gestelde in het Handboek competitiezaken AV.  In overleg met de tegenstander kan ook de keuze vallen op een andere dag. Deze dag moet voorafgaan aan de betreffende bekerronde. 
 


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden