header-logo
Bekerwedstrijden
Maandag 5 November 2018

Bekerwedstrijden

Bekerwedstrijden

Komende weekend is voor de teams die spelen op 'schema 14' (HZVV 1, HZVV 2 en HZVV Vrouwen 1) een inhaalprogramma vastgesteld. Daarnaast wordt er door de mannen standaardteams en reserveteams A-categorie bij de mannen de eerste knock-outronde van het bekertoernooi afgewerkt. Een aantal bekerwedstrijden wordt midweeks gespeeld, waaronder de wedstrijden van HZVV 1 en HZVV 2.

HZVV 1 speelt morgenavond - dinsdag 6 november - op het eigen Bentinkcspark tegen zondagvierdeklasser Sweel 1. De aftrap tegen de huidige nummer vijf van de 4e klasse E is om 20.00 uur. Een dag later - woensdag 7 november - speelt HZVV 2 thuis tegen Raptim 3. De wedstrijd tussen de koploper van de reserve 1e klasse B van het zaterdagvoetbal en de nummer vier van de reserve 2e klasse D van het zondagvoetbal begint eveneens om 20.00 uur.

Bekerloting
Mocht HZVV 1 de volgende ronde weten te bereiken, dan gaat het op dinsdag 13 november in de koker voor de loting voor de volgende ronden van de districtsbekercompetitie. Ook wordt die dag geloot voor de volgende ronden van het districtsbekertoernooi voor vrouwenteams die spelen in de A-categorie, waarvoor HZVV Vrouwen 1 zich reeds geplaatst heeft.

Voor de standaardteams mannen betreft het de loting voor de tweede ronde en de tussenronde. Voor de vrouwenteams betreft het de loting voor de tussenronde en de kwartfinales. De loting wordt gehouden in het clubhuis van vv Oudehaske, direct na afloop van de te spelen bekerwedstrijd Oudehaske 1–Balk 1, die om 20.00 uur begint. 

Omdat de speeldagenkalender weinig mogelijkheden biedt om de te spelen bekerwedstrijden voor de standaardteams mannen in weekenden te plaatsen, wordt de 2e ronde voor de districtsbeker van KNVB Noord vastgesteld in de midweek van 27 t/m 29 november 2018 (uitwijk in uiterlijk de midweek opvolgend). De tussenronde staat gepland voor de periode 18 t/m 22 december 2018. De wedstrijden voor de volgende bekerronde voor vrouwen worden waar mogelijk ingepland in het weekend van 15/16 december. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan wordt er per wedstrijd gekeken naar een passende oplossing.  

Kijk hier voor het programma/uitslagen van het bekertoernooi van HZVV 1
Kijk hier voor het programma/uitslagen van het bekertoernooi van HZVV 2
Kijk hier voor het programma/uitslagen van het bekertoernooi van HZVV VR1


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

HZVV VR1 Winsum VR1 zaterdag 21 september 15:00
HHC Hardenberg Jo19-1 HZVV Jo19-1 zaterdag 21 september 12:30
GVAV Rapiditas Jo17-1 HZVV Jo17-1 zaterdag 21 september 14:30