header-logo
Bekerloting: HZVV-d'Olde Veste'54 UPDATE
Maandag 13 November 2017

Bekerloting: HZVV-d'Olde Veste'54 UPDATE

Bekerloting: HZVV-d'Olde Veste'54 UPDATE

Bij LAC Frisia in Leeuwarden is maandagavond 13 november de loting verricht voor de tweede knock-outronde bij de standaard senioren. HZVV 1 was één van de 71 teams die de kokers ingingen. De loting wees uit dat HZVV thuis speelt tegen d'Olde Veste'54. De wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 28 november. Aanvang op het Bentinckspark is 20.00 uur.

Met d'Olde Veste'54 treft HZVV een oude bekende. Vorig seizoen speelde HZVV - naast de twee competitiewedstrijden in de 1e klasse E - ook voor de beker tegen de ploeg uit Steenwijk. Beide competitiewedstrijden werden gewonnen door HZVV (de thuiswedstrijd eindigde op 17 september 2016 in een 3-0 overwinning en de uitwedstrijd op 4 maart van dit jaar werd met 0-2 gewonnen), terwijl d'Olde Veste'54 in de bekerwedstrijd de sterkste bleek. In de kwartfinale won de de thuisploeg op 15 april met 3-0, waarmee het kwalificatie aan het landelijk bekertoernooi afdwong. Hierin werd in de 1e kwalificatieronde verloren van EVV. In het Limburgse Echt werd het 3-0.

Eindigde het team van het trainersduo Brandsma/Blom afgelopen seizoen nog op de tweede plaats, dit seizoen staat men met 10 uit 7 in de middenmoot van de 1e klasse E. De tweede knock-outronde werd behaald door het Nijveense SVN'69 met 5-0 te verslaan, nadat het in de poulefase had gewonnen van sv Olyphia (3-5), SC Joure (2-1) en FC Meppel (6-0). 

HZVV wist de eerste knock-outronde te overleven door zondagvierdeklasser Titan met 8-1 te verslaan. Als hoofdklasser was het vrijgesteld van de poulefase.

Tussenronde
Naast de loting voor de 2e knock-outronde werd er ook geloot voor de tussenronde. Deze is nodig om het aantal deelnemende teams terug te brengen tot 32. HZVV of d'Olde Veste'54 behoort echter niet tot de teams die één van de vier tussenrondewedstrijden moet spelen. Dit betekent dat de winnaar van HZVV-d'Olde Veste'54 zich plaatst bij de laaste 32 en daarmee overwintert in het bekertoernooi.

Kijk hier voor de complete loting.
 


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden