header-logo
Bekerloting 2e k.o.-ronde B-categorie Senioren UPDATE
Maandag 4 November 2019

Bekerloting 2e k.o.-ronde B-categorie Senioren UPDATE

Bekerloting 2e k.o.-ronde B-categorie Senioren UPDATE

Na de eerste knock-outronde in de B-categorie bij de senioren is er nog één HZVV-team die meedoet aan de bekerstrijd. HZVV 5 is nog één van de 49 overgebleven zaterdagteams dat uitkomt in de reserve 4e, 5e of 6e klasse. Inmiddels is de loting voor de tweede knock-outronde in deze categorie verricht. Voor HZVV 5 kwam er een uitwedstrijd tegen CEC 2 uit de koker. 

CEC 2
Het team uit Emmercompascuum schakelde in de vorige ronde HZVV 6 uit (4-8). De reserve 5e klasser kreeg in de poulefase geen enkele treffer tegen. Zowel tegen Mussel 2 (3-0), Valthermond 2 (0-9) en SETA 2 (7-0) werder lustig op los gescoord. Het enige zaterdagteam van CEC is in de competitie tot nu toe een subtopper. De competitiegenoot van HZVV 6 wist 2 van de vier wedstrijden tot nu toe te winnen, één keer werd er gelijk gespeeld en één keer werd verloren

HZVV 5
Ongeveer dezelfde cijfers kan HZVV 5 overleggen. Zij wisten in de competitie tot nu toe twee keer te winnen en verloren ook twee keer. Dat gebeurde echter wel een niveau hoger, in de reserve 4e klasse. De tweede knock-outronde werd bereikt door competitiegenoot Sleen 2 met 0-2 te verslaan. In de poulefase kreeg het team, dat vorig seizoen nog als HZVV 4 door het leven ging en degradeerde uit de reserve 3e klasse, één doelpunt tegen. Tegen Sweel 2 werd het 1-3, nadat het bekeravontuur was begonnen met een 8-0 overwinning op CSVC 3. De poulefase werd afgesloten met dubbele cijfers. In Nieuw Weerdinge werd het 0-13 tegen NWVV 2.

UPDATE
De bekerwedstrijd CEC 2-HZVV 5 op Sportpark De Runde - of op het Bentinckspark als er in Emmercompascuum wegens afgelasting niet gespeeld kan worden - wordt gespeeld op zaterdag 14 december om 14.00 uur.

Overige HZVV-teams
Naast HZVV 5 hebben ook HZVV VR1, HZVV Jo19-1, HZVV Jo19-3, HZVV Jo17-4, HZVV Jo11-2 en HZVV Jo10-3 zich geplaatst voor de tweede knock-outronde. Hun volgende opponenten zijn nog niet bekend.
Ook HZVV 1 en HZVV 2 kunnen zich nog plaatsen voor de volgende ronde. Op dinsdag 12 november om 20.00 uur speelt HZVV 2 uit tegen ACV 2, terwijl  HZVV 1 zaterdag 16 november om 17.00 uur in Emmeloord aantreedt tegen SC Emmeloord 1 in de eerste knock-outronde. 

Kijk hier voor de complete loting van de B-categorie bij senioren of kijk onder Actueel -> Beker (knock-outfase)    


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden