header-logo
Bekerindeling HZVV 2 t/m 4
Maandag 23 Juli 2018

Bekerindeling HZVV 2 t/m 4

Bekerindeling HZVV 2 t/m 4

Nadat afgelopen vrijdag al de bekerindeling van HZVV 1 was gepubliceerd, is nu ook de indeling van de poulles bij overige senioren die spelen in de A-categorie bekend. Dit betreft de teams die uitkomen in de reserve hoofdklasse t/m de reserve 3e klasse. Voor HZVV gaat het om het 2e, 3e en 4e. Klik hier voor de indelingen, onder voorbehoud van wijzigingen.

Het programma van de poulefase van het bekertoernooi is te vinden op de teampagina van het desbetreffende team (te bereiken via de button 'Senioren' op de homepage) en dus niet via 'Standen&uitslagen.

LET OP! Het programma is altijd onder voorbehoud. De aangegeven tijden betreffen de voorkeursaanvangstijden zoals door de thuisspelende verenigingen zijn opgegeven.  Als gevolg van bijvoorbeeld de accommodatiebezetting (te veel wedstrijden op hetzelfde moment) kunnen de thuisspelende verenigingen de aanvangstijden eenzijdig tot een week voor de desbetreffende speelweek nog veranderen. Daarom geldt altijd dat te wekelijks te publiceren programma op TXT344 van RTV Drenthe leidend is. 


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

HZVV VR1 ZVV'56 VR1 zaterdag 23 maart 15:00
Hoogezand Jo19-1 HZVV Jo19-1 zaterdag 23 maart 15:15
GVAV Rapiditas Jo17-1 HZVV Jo17-1 zaterdag 23 maart 14:30