header-logo
Bekerindelingen UPDATE
Dinsdag 24 Juli 2018

Bekerindelingen UPDATE

Bekerindelingen UPDATE

 Nadat al eerder de bekerindelingen van HZVV 1 t/m 4 was gepubliceerd, zijn nu ook de bekerindelingen van de overige teams bekend. 51 HZVV-teams zullen proberen de knock-outfase van het districtsbekertoernooi te bereiken. De teams zijn ingedeeld in poules van drie of vier teams en spelen vanaf zaterdag 1 september op drie achtereenvolgende zaterdagen de poulewedstrijden. Alleen in de Mo13-categorie bestaan de poules uit twee teams en wordt er twee keer tegen elkaar gespeeld om te bepalen wie op 20 oktober aan de eerste knock-outronde mag meedoen. De wedstrijden uit de groepsfase moeten uiterlijk 20 september gespeeld zijn. Klik hier voor de indelingen (onder voorbehoud van wijzigingen).

UPDATE
Ook de bekertegenstanders van de zaalteams zijn bekend. De 4 HZVV-teams spelen vanaf het begin volgens het knock-outprincipe. De eerste knock-outronde wordt in de eerste week van september (3 t/m 7 september) afgewerkt.

Het programma van de poulefase van het bekertoernooi is te vinden op de teampagina van het desbetreffende team (te bereiken via de buttons 'Senioren', 'Jeugd' en 'Vrouwen' op de homepage) en dus niet via 'Standen&uitslagen'.

LET OP! Het programma is altijd onder voorbehoud. De aangegeven tijden betreffen de voorkeursaanvangstijden zoals door de thuisspelende verenigingen zijn opgegeven.  Als gevolg van bijvoorbeeld de accommodatiebezetting (te veel wedstrijden op hetzelfde moment) kunnen de thuisspelende verenigingen de aanvangstijden eenzijdig tot een week voor de desbetreffende speelweek nog veranderen. Daarom geldt altijd dat te wekelijks te publiceren programma op TXT344 van RTV Drenthe leidend is. 


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

HZVV VR1 HHC Hardenberg VR1 zaterdag 11 mei 15:00
DZOH Jo19-1 HZVV Jo19-1 zaterdag 4 mei 12:00
Hoogezand Jo17-1 HZVV Jo17-1 zaterdag 4 mei 15:15