header-logo
Bedrijvencup Hoogeveen 29 juni a.s.
Woensdag 29 Mei 2019

Bedrijvencup Hoogeveen 29 juni a.s.

Bedrijvencup Hoogeveen 29 juni a.s.

 8e Editie Bedrijvencup Hoogeveen

Op zaterdag 29 juni a.s. zal op de velden van HZVV de 8e editie van de Bedrijvencup Hoogeveen plaatsvinden. Op halve velden (7x7) zal er tussen de bedrijven gestreden worden om de felbegeerde wisselbeker.

 

De poulewedstrijden beginnen aan het einde van de ochtend en zullen rond half 3 gespeeld zijn. De nummers 1 van de poule en (afhankelijk van het aantal teams/poules) de beste nummers 2. Na de kwart- en halve finale zal de finale rond half 5 gespeeld worden.

 

Nadat de eerste bedrijven de sportieve krachtmeting achter de rug hebben, kan na een frisse douche worden aangeschoven op het (hopelijk zonne-) terras en worden de BBQ’s aangestoken en kan de dorst worden gelest onder het genot van muziek van een DJ.

 

Er hebben zich reeds 25 teams aangemeld en vol=vol. Meldt snel jouw bedrijf aan als je mee wilt doen met jouw collega’s! Een beperkt aantal gastspelers is toegestaan, maar daarbij geldt altijd: meedoen is belangrijker dan winnen!

 

Voor meer informatie en de organisatie: bezoek onze facebookpagina @bedrijvencuphoogeveen of onze website www.bedrijvencuphoogeveen.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

  


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

HZVV VR1 Winsum VR1 zaterdag 21 september 15:00
HHC Hardenberg Jo19-1 HZVV Jo19-1 zaterdag 21 september 12:30
GVAV Rapiditas Jo17-1 HZVV Jo17-1 zaterdag 21 september 14:30