header-logo
Algemene ledenvergadering uitgesteld
Maandag 9 November 2020

Algemene ledenvergadering uitgesteld

Algemene ledenvergadering uitgesteld

Financiële verantwoording
Het zal waarschijnlijk niemand verbazen: de algemene ledenvergadering is uitgesteld. Zoals bekend zijn de omstandigheden verre van ideaal om op welke wijze dan ook groepen mensen samen te laten komen. Het was natuurlijk goed gebruik om in de najaarsvergadering de cijfers van het afgelopen seizoen te presenteren. Dit gaat dus nu niet. Wel zullen we de kascommissie in staat stellen om haar controlerende werkzaamheden te doen en ook proberen we de financiële stukken, net als andere jaren, ter inzage te leggen. Voor de data en de wijze waarop, het advies om de website in de gaten te houden.

Bestuursverkiezing
De ALV in het najaar is traditioneel ook de vergadering waarin we afscheid nemen vetrekkende bestuursleden en nieuwe verwelkomen. Wellicht al bekend, maar zowel onze secretaris (studie) als penningmeester (werk) zijn aftredend en hebben beide aangegeven niet voor een nieuwe bestuurstermijn in aanmerking te willen komen. Erg jammer, maar uiteraard te respecteren. Inmiddels zijn we er in geslaagd om, in de persoon van Rolf Buikema, een nieuwe secretaris te vinden. Hier zijn we als bestuur uiteraard erg blij mee. Helaas kunnen we Rolf z’n voordracht (nog) niet officieel door de ALV laten bekrachtigen, maar hij zal al wel zaken van Priscilla over gaan nemen.

De invulling van de functie van penningmeester vergt helaas wat meer tijd, maar het bestuur heeft er alle vertrouwen in dat de speciaal aangestelde commissie (Ruben Tigelaar, Frans van Dorst en Alexander Rispens) binnenkort ook hier met een prima kandidaat voor de dag komt. Tot slot melden wij, dat ook het bestuurslid jeugdzaken aftreedt (werk), echter in de opvolging daarvan is de jeugdcommissie zelfvoorzienend.

Wenkend perspectief
Bovenstaande teksten leiden ongetwijfeld niet tot enthousiaste kreten, maar als bestuur hebben we er alle vertrouwen in dat we weer aan het voetballen komen en ook het ‘spelen van de derde helft’ weer zal plaats vinden. Mogelijk moeten we nog een aantal maanden doorbijten, maar het wenkend perspectief is toch wel voetballen in de maand juni. Spelen in het zonnetje, langs de lijn in het zonnetje en vervolgens napraten op het terras in het zonnetje, laten we ons daar aan vast houden en vooral naar uitkijken.

Henk de Jong  


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

Vitesse'63 VR1 HZVV VR1 zaterdag 30 januari 14:30
HZVV Jo19-1 Velocitas 1897 Jo19-1 zaterdag 30 januari 15:00
Blauw Wit'34 Jo17-1 HZVV Jo17-1 zaterdag 30 januari 12:30