header-logo
14 veldteams naar knock-outfase beker UPDATE
Donderdag 20 September 2018

14 veldteams naar knock-outfase beker UPDATE

14 veldteams naar knock-outfase beker UPDATE

Zaterdag 15 september stonden de laatste poulewedstrijden van het KNVB-bekertoernooi op het programma. De uitslagen en standen zijn van de gespeelde wedstrijden zijn verwerkt en te vinden op de teampagina's. Deze zijn te vinden via de buttons 'Senioren', 'Jeugd' en 'Vrouwen' (dus niet via 'standen&uitslagen; hier zijn alleen de competitieuitslagen te vinden). Van de 51 HZVV-teams die waren ingeschreven voor het bekertoernooi hebben inmiddels 12 teams de knock-outfase van het bekertoernooi bereikt: 1e, 2e, 6e, Vrouwen 1, Jo15-2, Jo15-4, Jo13-1, Jo10-3, Jo9-5, Jo8-1, Jo8-3, Jo8-4, Zij gaan als poulewinnaar binnenkort in de tombola voor de loting van de 1e knock-outronde. Deze wedstrijden worden gespeeld op 20 oktober (de eerste zaterdag van de herfstvakantie). Mocht er dan voor één of beide teams een competitiewedstrijd zijn of worden gepland, dan wordt er rond die periode midweeks gebekerd.

UPDATE:
Deze midweek werden de laatste bekerwedstrijden gespeeld. Aan de 12 teams die zich reeds hadden gekwalificeerd voor de knock-outfase kan Jo17-1 en Mo15-1 worden toegevoegd.

Bij de zaalteams wisten zaal 1 en zaal 2 de eerste schifting te overleven. In de eerste week van september wisten zij hun wedstrijd in de eerste knock-outronde winnend af te sluiten.


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden