header-logo
Aanvulling selectie Vrouwen 1
Maandag 17 Mei 2021

Aanvulling selectie Vrouwen 1

Richting het volgende seizoen is HZVV VR1 blij om bekend te kunnen maken dat twee speelsters van buitenaf de keuze hebben gemaakt om de overstap van hun huidige club naar HZVV te maken.

Van JVC komt de 19 jarige verdedigster Esmee Pluim naar HZVV VR1. Vanaf haar vijfde voetbalt zij en het is nu in haar ogen tijd om het op een hoger niveau te proberen. "HZVV" biedt mij deze kans en ik verwacht me hier verder te kunnen ontwikkelen en een mooie voetbaltijd te beleven" aldus Esmee.

De tweede speelster die HZVV komt versterken is de 20 jarige Noa Sibon. Ook zij voetbalt vanaf haar vijfde en na SVV '04, HHC en The Knickerbockers draagt ze volgend seizoen het rood-wit van HZVV. "Ik ga voor een team waar gezelligheid belangrijk is maar waar ook vol voor de winst wordt gegaan HZVV VR1 sluit hier perfect op aan" zijn de woorden van Sibon waarin ze haar keus voor HZVV toelicht.

Uiteraard is de staf van HZVV VR1 enthousiast dat beide speelsters de keus hebben gemaakt en ziet in deze aanvulling een versterking van het idee dat men op de juiste manier de balans heeft gevonden tussen prestatie en plezier.  


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

HZVV VR1 DZC'68 VR1 zaterdag 30 oktober 15:00
Flevo Boys Jo19-1 HZVV Jo19-1 zaterdag 23 oktober 14:45
HZVV Jo17-1 Blauw Wit'34 Jo17-1 zaterdag 23 oktober 12:45