header-logo
Aanmelding training voor senioren Dames / Heren
Zaterdag 9 Mei 2020

Aanmelding training voor senioren Dames / Heren

Zoals inmiddels breed bekend, mag er vanaf maandag 11 mei ook door de leden ouder dan 18 jaar weer georganiseerd buiten gesport worden. Hierbij gelden nog wel strenge restricties in de vorm van: - de onderlinge afstand van 1,5 meter moet worden aangehouden, - er mag geen gebruik worden gemaakt van de kantine, gezamenlijke kleedkamers en douches – en partijtjes/wedstrijden zijn niet toegestaan.

Uiteraard willen wij ook onze seniorleden weer graag de mogelijkheid bieden sportief bezig te zijn. Echter dit vergt nogal wat organisatorische voorbereiding, aangezien ieders veiligheid nog steeds voorop staat. De verantwoording voor deze veiligheid, overeenkomstig de richtlijnen van het RIVM, ligt bij ons allemaal en vinden wij, als bestuur, zeer belangrijk. Daarom dienen teams die weer willen beginnen met trainen zich uiterlijk dinsdag 12 mei a.s. aan te melden via bestuur@hzvv.nl met een toelichting hoe het team dit denkt vorm te geven oa. mbt stewards.

Wij kunnen dan een inventarisatie maken en zoveel mogelijk rekening houdend met ieders wensen een nieuwe planning maken. Deze kan vanwege de eerder genoemde veiligheidseisen anders zijn dan voor de coronacrisis. Wij rekenen er op dat deze indeling tijdelijk zal zijn en we bij meer normale omstandigheden weer terug kunnen naar vertrouwde omstandigheden.

Tot slot is het van belang te weten, dat we afhankelijk van het aangegeven animo, pas een planning kunnen maken. Uiteraard zullen we, zo gauw deze klaar is, deze en via de website publiceren. Vanaf 18 mei is de verwachting kan er dan weer getraind worden. 

 

 

 


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden