header-logo
9e Editie HZVV E en F toernooi prachtig verlopen
Maandag 19 Juni 2017

9e Editie HZVV E en F toernooi prachtig verlopen

9e Editie HZVV E en F toernooi prachtig verlopen

Zaterdag10 juni was het weer zover, maar liefst 65 E en F teams wisten deze dag de weg naar ons prachtige sportpark te vinden. Onder zonnige omstandigheden konden om 9.30u alle F teams op een groot podium aan alle toeschouwers worden voorgesteld. Niet als de Weide F6 of Csv28 F 14 maar alle teams speelden onder de naam van een championsleague deelnemer van het afgelopen seizoen. Real Madrid, Bayern München, PSV, ze waren deze dag allemaal aanwezig.

Na het voorstellen allemaal lekker voetballen en tussendoor ff doelschieten om met je team zoveel mogelijk punten te vergaren voor die prachtige extra prijs: met het hele team naar een wedstrijd van FC Emmen of naar HZVV- PEC Zwolle. (Aanbieders van deze prijzen natuurlijk hartelijk bedankt)
Tussendoor kon er op het springkussen gesprongen worden of aan het enveloppenspel worden meegedaan. Voor de inwendige mens was er een kraam met broodje knakworst, hamburger, een lekkere suikerspin, koffie en ander drinken.

Na het voetballen weer allemaal naar het hoofdveld voor de prijsuitreiking en natuurlijk mochten alle winnaars nog een keer op het podium om de gewonnen beker aan het publiek te laten zien.

Klik hier voor de foto's

Als organisatie kregen we veel complimenten en bijna iedereen wil volgende jaar graag weer deelnemen wat natuurlijk erg leuk om te horen is. We kunnen als HZVV trots zijn dat we met z’n allen al voor de 9e keer zo’n groot toernooi kunnen organiseren. Op deze dag  spreek je mensen van andere clubs (ook uit Hoogeveen) die jaloers zijn dat wij het voor elkaar krijgen om met een grote groep vrijwilligers een dergelijk toernooi op poten te zetten.
En die vrijwilligers willen we natuurlijk allemaal hartelijk danken.

Wat is er zo’n dag in touw? 26 scheidsrechters, 13 gastheren/dames, enveloppenverkopers, suikerspindraaiers, bemanning voor de koffie- thee- broodje knakworst en hamburgers kramen, kantine medewerkers, dames voor de catering, opbouwers, opruimers en nog vele anderen.

Om 17.00 uur was de prijsuitreiking van E teams en om 18.00uur kon je niet meer zien dat we zo’n groot toernooi hadden gehad. Iedereen die deze dag heeft meegewerkt: HARTELIJK BEDANKT! !!  Zonder al die hulp was het niet gelukt.


Namens de E en F commissie: Monique, Marianne, Joke, Alex, Rolf, Harm , Erwin Ruben nogmaals allemaal hartelijk bedankt voor ieders inzet.

HZVV E en F commissie, Cor Timmerman.

 


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden