header-logo
23 juni 2018: 7e editie “Bedrijvencup Hoogeveen”
Vrijdag 13 April 2018

23 juni 2018: 7e editie “Bedrijvencup Hoogeveen”

23 juni 2018: 7e editie “Bedrijvencup Hoogeveen”

Op zaterdag 23 juni a.s. zal op de velden van HZVV de 7e editie van de Bedrijvencup Hoogeveen plaatsvinden. Op halve velden (7x7) zal er tussen de bedrijven gestreden worden om de felbegeerde wisselbeker.

In 2017 is er gestart met een funpoule voor deelnemende bedrijven die zich meer richten op het plezier van deelname dan het aangaan van de (sportieve) strijd. Gezien het succes hiervan afgelopen jaar werkt de organisatie er naar toe om ook dit jaar genoeg deelnemende teams voor deze poule bijeen te krijgen.

De sportieve krachtmeting tussen de bedrijven is een opstart naar de gezellige afsluiting met elkaar: nadat de eerste bedrijven hun wedstrijden hebben afgerond, worden de barbecues ontstoken en kan de dorst worden gelest onder het genot van muziek van onze vaste DJ.

Voor meer informatie: bezoek onze facebookpagina @bedrijvencuphoogeveen of onze website www.bedrijvencuphoogeveen.nl

Twee factoren hebben gezorgd voor het succes van het voetbaltoernooi. Gezelligheid is nummer 1 en als goede tweede natuurlijk de sportieve krachtmeting met uw collega ondernemers. Na alle strijd op het voetbalveld, zullen de barbecues worden ontstoken en kan de dorst worden gelest. 

Wilt u met uw bedrijf ook de strijd aangaan met uw collega’s? Check onze website bedrijvencuphoogeveen.nl voor meer informatie en inschrijving, of onze facebookpagina https://www.facebook.com/bedrijvencuphoogeveen/ voor de sfeerfoto’s van afgelopen jaren.

Op dit moment hebben reeds 24 teams zich ingeschreven, dus wees er snel bij!

Met vriendelijke groet,

Organisatie Bedrijvencup Hoogeveen

 


Terug naar het nieuwsoverzicht

Komende wedstrijden

Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden
Geen aankomende wedstrijden