Heren 3 HZVV 3 bewijst ook van iedereen te kunnen verliezen

HZVV 3 bewijst ook van iedereen te kunnen verliezen

Zoals in een eerder vermeld verslag is, wordt elke verandering gekenmerkt door een voorstadium, de overweging, de beslissing, de actie, het volhouden en het terugvallen. Het derde heeft de actiemodus van de verandering, het acteren op eerste klasse niveau, precies 9 competitiewedstrijden kunnen volhouden. Vanaf de 10e competitiewedstrijd, op het moment dat weekendjes belangrijker gevonden worden dan een belangrijke wedstrijd, is het terugvalstadium begonnen. Na de 3-7 nederlaag tegen Staphorst, was afgelopen zaterdag zelfs de hekkensluiter van de competitie Zeerobben het Derde met 4-1 twee maten te groot.

Aankomende zaterdag wordt het tijd om deze dip te verlaten en weer in de actiemodus te komen. Alleen dan is het mogelijk om weer te laten zien dat dit team ook van iedereen kan winnen. Zelfs van de koploper.
Opstelling: 11 man en 3 wissels die iets recht te zetten hebben
Balsponsor: Flip Vellinga, maar dit Ter Heide