Heren 3 HZVV 3, een elftal waar muziek in zit

HZVV 3, een elftal waar muziek in zit

Ondanks de takkeherrie in de kleedkamer voorafgaand aan het thuisduel met CVVO 2 liet de boodschap van captain Dennis Galema aan duidelijkheid niets te wensen over. Alleen als Koen Uiterwijk Winkel deze middag tot scoren zou komen, mocht de rechterspits van HZVV 3 de volgende keer de JBL-speaker weer meenemen. Dat was niet aan dovemansoren gezegd, want met een doelpunt na rust leverde Koentje een belangrijke bijdrage aan de 4-2 overwinning van De Schout-sterren.

Hoewel de muziekkeuze van DJ Kuw door een aantal van zijn lieftallige ploeggenoten zwaar werd bekritiseerd, verdiende hij ook een compliment. Om HZVV 3 niet in slaap te sussen voor het eerste fluitsignaal van arbiter Ebeltjes, besloot Uiterwijk Winkel namelijk het repertoire van Maurice Mulderij links te  laten liggen. Maar dit Ter Heide.

De zanger Rinus van HZVV 3 speelde voor de tweede keer in zijn carrière een thuiswedstrijd tegen CVVO 2 in de reserve eerste klasse. Exact tien jaar geleden (voor de slechte hoofdrekenaars: in september 2006) liep Maus zich met het door Flip Vellinga aangestuurde HZVV 2 stuk op de legendarische Friese doelman Kuifje: 1-1. Een decennium later hadden de Blonde Schaar en zijn succestrainer meer geluk. Na een 1-1 ruststand stond hij samen met de illustere mede-invaller David Eshuis aan de basis van de eerste competitiezege van de ploeg van De Leider, teammanager Frabbe en de scherpe doch goudeerlijke vlagger Alek Nazareet.

Matthijs Beumer, naaste collega van Aleks broer Adis, had speciaal voor het duel in de derde speelronde Team Adis (teamadis.nl) bereid gevonden de wedstrijdbal te sponsoren. Als ondernemers op zoek zijn naar meer klanten voortkomend uit de Google zoekresultaten dan kunnen ze vrijblijvend bij Team Adis om de tafel. Misschien is het raadzaam dat ook Vellinga een keer aanschuift, want met de wissel van Mattie halverwege het treffen met CVVO 2 was Team Adis het naar verluidt pertinent oneens. Maar dit Ter Heide.

HZVV 3 - CVVO 2 4-2 (1-1)
0-1, 1-1 N. Eshuis, 2-1 K. Uiterwijk Winkel, 3-1 N. Eshuis, 3-2, 4-2 D. Eshuis.

HZVV 3: Bisschop; Le Fèbre, Deniz (Dijkstra), Galema, Roffel; Snippe, Koster; K. Uiterwijk Winkel (Hussain), N. Eshuis (M. Mulder), Beumer (M. Mulderij); Van der Meulen (D. Eshuis).