header-logo
Heren 3 HZVV 3 abc’tje voor DESZ 2

HZVV Heren 3

HZVV 3 abc’tje voor DESZ 2

De A is van afzeggen. Dit gebeurt vooral op donderdagen en zaterdagen, de rest van de HZVV 3-spelers maar klagen.
De B is van balsponsor. Afgelopen weekeinde was Mullie aan de beurt, hij maakt zo snel mogelijk 25 euro over aan Rubinho, zoals het heurt.
De C is van crisis. Zelfs na drie nederlagen op rij wil trainer Esteban Dominguez daar niets van weten, al liep hij zich langs de lijn wel op te vreten.
De D is van dikke drama. Het spel van de R-Y Bestrating-brigade was wederom niet om aan te gluren, enig lichtpuntje is de aanstaande degradatie van de buren.
De E is van eerherstel. Daar gaat HZVV 3 de komende weken voor, want de heertjes kunnen echt nog wel een balletje trappen, hoor.
De F is van Franeker. Dit is een mogelijke bestemming in de eerste ronde van de nacompetitie, in tegenstelling tot de bruiloft van Sander van Zuthem net iets te ver op het fietsie.
De G is van gelijkspel. Dat gaf HZVV 3 in de slotfase tegen DESZ 2 uit handen, waardoor de diva’s uit Hoogeveen in de middenmoot belandden.
De H is van hulptroepen. Dankzij de gastspelers Maurice ter Haar, Steffan Botter en Danny Dijkstra van HZVV 4, stond tegen DESZ 2 toch een volwaardige HZVV 3-selectie op het wedstrijdformulier.
De I is van invallen. Dat deed Robbert Dekker afgelopen zaterdag weer als de beste, dat hij hiervoor de kans kreeg was van de technische staf een mooie geste.
De J is van Jan van der Hulst. Bij HZVV 3 loopt het de laatste weken voor geen meter, gelukkig presteert Jan aan de sjoelbak aanzienlijk beter.
De K is van (The) Kitchen. Op het terras van dit restaurant werd HZVV 3 zaterdagochtend vertegenwoordigd door drie man, bij afwezigheid van Nienke perfect bediend door Marjan.
DE L is van Leroy. Knirebbir tekende in de eerste helft voor de 1-1 met een lob, helaas kreeg HZVV 3 uiteindelijk toch nog klop.
De M is van Maar dit Ter Heide.
DE N is van Niek Smit. Deze ‘roege dikzak’ heeft in de rust van het duel met DESZ 2 voor het eerst thee ingeschonken, die door beide teams en de nagenoeg foutloze arbiter Henry Duinkerken lekker is opgedronken.
De O is van Olde. De hoofdsponsor van HZVV 3 was ondanks het verlies tegen DESZ 2 (1-3) door het dolle, want PSV won een dag eerder van PEC Zwolle.
De P is van promotie. Ondanks de slechte vorm is HZVV 3 daarvoor nog steeds in de race, nog maar zeven potjes winnen en klaar is kees.
De Q is van quiz. Parttimeleider Ruben Tigelaar wacht naar aanleiding van een prijsvraag eerder dit seizoen nog altijd op zijn cadeau, zodra Jaap de Jonge dat overhandigt, zeggen we met z’n allen: chapeau!
De R is van Roffel. Anderhalf uur voor de aftrap deed deze Groninger student iets vreemds voor de Blauwe Shop, want hij zette een ongelukkig geparkeerde fiets op de kop.
De S is van sportschool. Die bezoekt parttimeleider Stefan van Dorst met grote regelmaat, de nieuwe Ted van der Parre staat bijna paraat.
De T is van tussentijds vertrek. Geruchten deden de ronde dat Gabri bij een nederlaag tegen DESZ 2 de handdoek in de ring zou gooien, maar zoals het er nu uit ziet blijft hij nog een paar weekjes aan knooien.
De U is van Uiterwijk Winkel. HZVV 3 heeft dit seizoen al 38 spelers ingezet in de reserve tweede klasse A, 38 keer gescoord en 38 doelpunten geïncasseerd, terwijl Japie door HZVV 5 wordt begeerd.
De V is van vv Staphorst. De volgende tegenstander van HZVV 3 op 25 april, een mooi moment om de ommekeer te bewerkstelligen, als de thuisploeg dat tenminste nog wil.
De W is van willen winnen. Als HZVV 3 dit de resterende duels uitstraalt, is de kans een stuk kleiner dat het wederom faalt.
De X is van Xavier. We hebben gehoord, dat deze spits na de winterstop – althans binnen de lijnen – nog niet heeft gescoord.
De Y is van yoghurtbuks. … De tekst die hier stond was in strijd met de huisregels die op deze website gelden, voor nadere info kunt u zich bij de heer van Dorst melden.
De Z is van Sander van Zuthem. Terwijl hij vrijdag gaat trouwen, maken zijn ploeggenoten van de gelegenheid gebruik om de Groene Lantaarn te verbouwen. Sander & Andressa, maak er zo'n geweldige dag van dat jullie er nog tientallen jaren op kunnen teren, en alle genodigden dienen dit abc'tje uit het hoofd te leren.

HZVV 3 - DESZ 2 1-3 (1-1)
Scoreverloop: 0-1, 1-1 Ribberink, 1-2, 1-3.
HZVV 3: Zuidema; S. van Zuthem, Uiterwijk Winkel (Dekker), Galema, Engberts; E. Mulderij, J. Bekhuis; Roffel, M. Bekhuis, Ribberink (Ter Haar); Hussain.