Heren 3 HZVV 3 geeft visitekaartje af bij The Knickerbockers

HZVV 3 geeft visitekaartje af bij The Knickerbockers

HZVV 3 heeft op bezoek bij The Knickerbockers 4 een onuitwisbare indruk achtergelaten. Alle aanwezigen kwamen superlatieven tekort om het optreden van de R-Y Bestrating-brigade te omschrijven.

Het afzien van Thom Lijster, de verbale kwaliteiten van Bram Roffel, het uithoudingsvermogen van Dennis Galema, de slimme (weg)loopactie van aanvoerder Joost Bekhuis, de nuchterheid van parttimeleider Stefan van Dorst, de dynamiek van Niek Smit, de schwalbe van het trio Erwin Mulderij, Frekie Strijker en Bastiaan Blenkers, de acceleratie van Robbert Dekker, het rendement van Stefan Engberts, het overzicht van Nico Eshuis, de fysieke kracht van Xavier Hussain, de diepgang van Wissel-Jan van Dijken, de mentale veerkracht van de gebroeders Van Zuthem… Kortom, de diva’s uit Hoogeveen lieten in Groningen zien vrijwel alle facetten van het voetbalspelletje tot in de perfectie te beheersen.

Spijtig genoeg voor trainer Esteban Dominguez toonde zijn keurkorps dit niet aan in de eerste of tweede helft, maar tijdens de twaalf uur durende derde helft. Navraag bij de KNVB leerde HZVV 3 dat de wereldprestatie in het Appleknockers Flophouse de ploeg van de wederom foutloze en goudeerlijke vlagger Anton Spitse geen punt(en) heeft opgeleverd in de reserve tweede klasse A. En dus keerden de HZVV’ers midden in de nacht niet alleen zo zat als patat maar ook puntloos in de taxi van Ahmed terug naar Hoogeveen. Hoewel BMC Groningen, het adres voor al uw bedrijfswagenaccessoires (in- en ombouw auto’s) én de wedstrijdbalsponsor bij The Knickerbockers 4-HZVV 3 (3-1), geen taxi’s onder handen neemt, werd dit ritje net zo onvergetelijk als de niet te evenaren naborrel bij de gastvrije TKB-studenten. Maar dit Ter Heide.

Voor HZVV 3, winnaar van de tweede periodetitel en nog steeds de knappe nummer drie op de ranglijst, staat komende zaterdag voor de derde week op rij een uitwedstrijd op het programma. In Emmen is niet – zoals in de voorgaande seizoenen – DZOH 2 maar Drenthina 2 de tegenstander. Een loodzware klus voor HZVV 3, aangezien de Emmenaren schier onverslaanbaar zijn in de eigen knollentuin.

TKB 4 - HZVV 3 3-1 (2-0)
Scoreverloop: 1-0, 2-0, 2-1 Engberts, 3-1.
HZVV 3: Zuidema; S. van Zuthem, Smit, Uiterwijk Winkel (Hussain), Slot (Dekker); Galema, J. Bekhuis; E. Mulderij, M. Bekhuis, Roffel; Engberts.