Vrouwen 1 Gelijkspel op karakter!

HZVV Vrouwen 1

Gelijkspel op karakter!

Afgelopen zaterdag moesten de dames van HZVV aantreden tegen Klarenbeek 2 in een inhaalwedstrijd. De ploeg uit Hoogeveen begon slap aan de wedstrijd en al in de vierde minuut kon Klarenbeek de 1-0 aan laten tekenen, de snelheid van hun rechterspits werd goed gebruikt en uit haar voorzet kon de meegelopen spits de bal in het doel plaatsen.

HZVV bleef voorlopig achter de feiten aan aanlopen en kon geen vuist maken, het was de thuisploeg die de gevaarlijkere ploeg bleef en in de 18e minuut werd de stand op 2-0 gebracht na een vrijwel identieke aanval als bij de eerste goal.

De tweede helft liet een heel ander HZVV zien, was het voetbal nog niet van het niveau dat de ploeg voor de winterstop liet zien, wel was duidelijk dat men voor iedere meter wilde strijden.

In de 72e minuut kregen de rood-witten de beloning voor hun harde werk, uit een lange pass van achteruit kon Gulnaz Yildirim de bal knap achter de Klarenbeek keepster plaatsen.  Dit herhaalde ze in de zesde minuut van de blessuretijd waardoor HZVV alsnog een meer dan verdiend punt mee kon nemen naar Hoogeveen en op karakter de tweede helft won.