header-logo
Vrouwen 1 Complimenten na winst HZVV dames

HZVV Vrouwen 1

Complimenten na winst HZVV dames

Afgelopen zaterdag moest nummer 5, HZVV ,aantreden tegen de nummer twee in de competitie, DVS '33 uit Ermelo. De eerste vijf minuten was het van beide kanten aftasten maar in de achtste minuut was het HZVV dat met succes de aanval zocht. Dominique Vugts speelde de bal naar Nienke Woertink die een prima voorzet gaf, deze kon weggewerkt worden maar kwam voor de voeten van Cheyene Maulany die geweldig inschoot en de keepster van DVS kansloos liet.

DVS '33 zocht de aanval maar de verdediging en keepster van HZVV hielden knap stand en de beide vleugelverdedigers van HZVV, Lisa Postma en vooral de uitblinkende Lisa Braker wisten het gevaar uit de aanvallen te halen en voorzetten te voorkomen.

Vlak voor rust kwam de ploeg uit Hoogeveen zelfs op een 0-2 voorsprong. Verena Jager bereikte van achteruit Dominique Vugts die de keepster van de thuisploeg voorbij speelde en wist te scoren.

Ondanks dat DVS de tweede helft probeerde aan te dringen was het HZVV dat de wedstrijd dicteerde en de winst binnen wist te halen. Het grootste compliment dat je als team kunt krijgen werd uitgedeeld door de supporters van DVS , ze benoemden dat de ploeg uit Hoogeveen heer en meester was en de thuisploeg geen schijn van kans had.