header-logo
Oldstars Irnsum te sterk voor HZVV Old Stars

HZVV Oldstars

Irnsum te sterk voor HZVV Old Stars

Hoogeveen – De HZVV Old Stars hebben voor de tweede keer in haar prille geschiedenis een toernooi op sportpark Bentincksdijk gehouden. In maart bracht SV Bedum Old Stars een bezoek aan HZVV en onlangs waren de Old Stars van het Friese Irnsum te gast in Hoogeveen. Zowel HZVV Old Stars als Irnsum Old Stars namen deel met twee teams en alle teams speelden een keer tegen elkaar. Irnsum bleek te sterk voor de Hoogeveners en de eerste twee plaatsen waren voor de gasten en de teams van HZVV Old Stars eindigden als derde en vierde.

Het was een gezellig toernooi met fraaie doelpunten, mooie combinaties en fraaie acties van de zestigplussers. Irnsum 2 stak er met kop en schouders bovenuit en won alle drie wedstrijden met ruime cijfers. Het doelsaldo 11-1 zegt voldoende. Irnsum 1 werd tweede met twee overwinningen en een doelsaldo van 10-7. HZVV 2 won alleen van HZVV 1 met 5-2, maar verloor van Irnsum 1 en 2 en werd derde met een doelsaldo van 5-11. HZVV 1 eindigde als laatste met drie nederlagen en een doelsaldo van 7-14.

Op 3 juni a.s. gaat HZVV Old Stars naar Groningen waar het zal deelnemen aan een toernooi, dat georganiseerd wordt door FC Groningen Old Stars. Naast FC Groningen zijn de overige deelnemende ploegen SV Bedum, Noordpool en HZVV. Het toernooi wordt gespeeld op het terrein van GVAV Rapiditas.