header-logo
Heren 4

HZVV Heren 4

Nieuws

InsUralis Verzekeringen steekt HZVV 4 in het nieuw

Woensdag 25 Oktober 2017

HOOGEVEEN - HZVV 4 is het seizoen goed begonnen. In de beker bereikte het team de volgende ronde en ook in de competitie zijn ze tot op heden ongeslagen. Voetbalvereniging HZVV is verheugd dat vanaf dit seizoen InsUralis Verzekeringen uit Hoogeveen de nieuwe sponsor is van het vierde elftal van de club. Het logo van insUralis Verzekeringen zal daarom vanaf dit seizoen prijken op de shirts van HZVV 4.

 
Teamfoto: Bovenste rij: Danny Hotting, Matthijs Beumer, Jos Tigelaar, Sander van Zuthem, Anthony Hetharia, Anno Post. Middelste rij: Sjacko de Jonge (insUralis Verzekeringen), Jochem van de Weg, Michel Kleine, Michel Slot, Vincent Otten, Martin Snippe, Rick van der Zwaag, Sander van der Zwaag. Onderste rij: Edwin Goris, Adis Nazareet, Danny Dijkstra, Maurice ter Haar, Jordi Eshuis en Maikel Reynaert.
 

HZVV 4 bekert tegen Tiendeveen 2 UPDATE

Dinsdag 27 September 2016

De loting van de 1e knock-outronde van de B-categorie bij de senioren is bekend. Van de twee HZVV-seniorenteams die in deze categorie deelnemen aan het bekertoernooi, overleefde alleen HZVV 4 de poulefase. Zaterdag 22 oktober mag HZVV 4 het op het Bentinckspark opnemen tegen Tiendeveen 2. De wedstrijd staat gepland om 14.30 uur.

Tiendeveen 2 komt weliswaar een klasse lager uit dan HZVV 4, maar het zal voor HZVV 4 een geduchte tegenstander zijn. In de poulefase schakelde de geelzwarte formatie onder andere HZVV 5, competitiegenoot van HZVV 4, uit door met 3-2 te winnen. De andere poulewedstrijd, tegen Noordscheschut 5, werd eveneens gewonnen (3-5). In de reserve 5e klasse H, waarin ook HZVV 6 en HZVV 7 spelen, speelde men tot nu toe drie wedstrijden, waarin het drie punten behaalde.

HZVV 4 staat in de reserve 4e klasse K in de subtop. Uit drie wedstrijden werden zes punten gehaald. Alleen van HZVV 5 werd verloren. In de poulefase van het bekertoernooi werden de twee gespeelde poulewedstrijden gewonnen. ZZVV 3 ging met 1-2 ten onder en tegen FC Meppel 5 was men met 6-3 de sterkste.

Eerder was de bekerloting van HZVV 1 en HZVV 2 al bekend. Daarnaast hebben ook HZVV Jo19-1, HZVV Jo15-1, HZVV Jo13-5, HZVV Mo13-1, HZVV Jo11-7 en HZVV Jo9-6 zich geplaatst voor de knock-outfase. Hun tegenstanders zijn nog niet bekend.