header-logo
Jong HZVV

HZVV Jong HZVV

Nieuws

Oefenwedstrijd Jong HZVV

Maandag 3 Oktober 2016

Komende dinsdag, 4 oktober, zal Jong HZVV een oefenwedstrijd spelen tegen Jong Hoogeveen.
Voor Jong HZVV is dit de eerste wedstrijd dit seizoen. Aanvangstijd 19.30 uur op de velden van HZVV.
 


Jong HZVV neemt deel aan toernooi O23 Heerde

Donderdag 29 Mei 2014

A.s. zaterdag 31 mei neemt jong-HZVV deel aan het jeugdselectietoernooi bij v.v. S.E.H. in Heerde. Dit toernooi voor jeugdteams <23 wordt alweer voor de 29e keer georganiseerd en de organisatie heeft weer enkele interessante teams weten te “contracteren”. Het toernooi wordt gespeeld onder auspiciën van de K.N.V.B. De 1e wedstrijden van het toernooi beginnen om 10.00 uur.

De spelerslijst van jong HZVV bestaat deze dag uit de volgende 15 namen: Hidde Streutker, Chesron Unitli, Stefan Corba, Anouar Elmasoudi, Yannick Manusiwa, Breno Barbosa Reis Cunha, Lorenzo Benjamins, Reza Hosseini, Pim de Jonge, Bas Uiterwijk Winkel, Ingmar Ramaker, Stefan Prins, Julian Mol, Nick Neumann en Sander van Dijk. 

Poule indeling: 

Poule 1: SEH, Elspeet, E.Z.C. ’84, VIOS Beltrum, Rouveen, D.V.O.V.
Poule 2: D.S.V.61’, Zwart Wit ’63, Oene, Hierden, Jonathan, J.V.S.
Poule 3: B.A.S., E.F.C. ’58, Hatto Heim, H.Z.V.V.,Teuge, S.V.M.

Wedstrijden jong HZVV:
10:40 - 10:58: Hatto Heim (Hattem) - H.Z.V.V.
11:20 - 11:38: S.V.M. ( Marknesse) - H.Z.V.V.
12:00 - 12:18: H.Z.V.V. - B.A.S. (Biddinghuizen)
12:40 - 12:58: H.Z.V.V. - E.F.C. ’58 (Ermelo)
13:40 - 13:58: H.Z.V.V. - Teuge

Halve finales: 15:00-15:25 en 15:00-15:25

3e / 4e plaats: 15:30-15:55

Finale             : 15:45-16:10
 


Jeugdige talenten HZVV structureel in actie

Donderdag 20 Februari 2014

Hoogeveen – HZVV kent al sinds jaren het fenomeen Jong-HZVV. Een mix van jeugdige talenten uit de senioren selectieteams en de A-junioren, die door het seizoen heen af en toe een vriendschappelijke wedstrijd spelen.

Met de komst van de nieuwe Hoofd Jeugdopleiding Marcel Smid aan het begin van dit seizoen is dit team een structurele factor geworden binnen de opleidingslijn van de HZVV jeugd. De overgang van de jeugd naar de senioren blijkt, ondanks alle goede intenties toch vaak lastiger dan de aanstormende talenten voor mogelijk hadden gehouden. Vandaar dat dit team elke maand een oefenwedstrijd speelt tegen een tegenstander van formaat. 

Jong-HZVV is specifiek bedoeld voor talentvolle 2e jaars A junioren en evt. talentvolle B-junioren, die de stap gaan maken naar de senioren. Deze jongens zullen hierdoor gedurende het laatste jaar van de opleiding regelmatig op een hoger niveau spelen dan zij mogelijk gewend zijn in hun eigen competities. Op deze manier kan er onderbouwd bepaald worden welke spelers in aanmerking komen voor welk seniorenselectieteam.

Ook kent HZVV naast bovengenoemd elftal, voor haar jeugd in het laatste opleidingsjaar de mogelijkheid om trainingsstageplaatsen af te dwingen. Op grond van prestaties in het eigen team worden deze spelers voor een bepaalde tijd voor de trainingen aan een seniorenselectieteam gekoppeld. Tijdens deze trainingen zal het weerstandsniveau en de gevraagde handelingssnelheid op een beduidend hoger niveau liggen, waardoor de jeugdige talenten in een bekende omgeving hieraan kunnen wennen. 

De verankering van dit beleid zal plaats vinden in het nieuwe beleidsplan voor de jeugd, waar momenteel de laatste hand aan wordt gelegd. Hierin heeft HZVV een duidelijke opleidingsstructuur uitgewerkt van de ‘kabouters’ tot en met het genoemde Jong-HZVV.

Jong-HZVV heeft  dinsdag 18 februari met 5-2 van Jong-Zuidwolde gewonnen.
De andere speeldata voor de rest van dit seizoen zijn, 18 maart en 15 april a.s., waarna er in mei van dit jaar nog wordt deelgenomen aan een toernooi.


Jong HZVV wint van Jong De Weide

Dinsdag 5 Maart 2013

Vanavond heeft Jong HZVV met ruime cijfers van Jong De Weide gewonnen. Na 90 minuten stond er 5-0 op het bord. Hoewel de gasten enkele goede mogelijkheden onbenut lieten, was de thuisploeg vrijwel de hele wedstrijd de betere ploeg en won dan ook terecht. De doelpunten werden o.a. gemaakt door Ribberink (2), Benjamins en Elema.