header-logo
Veteranen 45+ 1

HZVV Veteranen 45+ 1

Nieuws

SW Vastgoedspecialist nieuwe sponsor HZVV 45+

Maandag 12 September 2016

Het eerste team van de veteranen van HZVV, 45+1, heeft in SW Vastgoedspecialist een nieuwe sponsor gevonden. De relatie is niet verrassend, want technisch directeur Dick Blokzijl (op de foto met bloemen), voetbalde tot dit seizoen bij de ploeg.

SW biedt vakwerk in planmatig onderhoud, renovatie en bouwservice. HZVV 45+1 speelt in een competitie in de regio tegen andere voetballiefhebbers die niet van ophouden weten. Op de vrijdagavond speelt elk team 2 potjes van een half uur, 7 tegen 7. Na afloop is de strijd vergeten en wordt het gezellig in de kantine. Vorig seizoen werden de roodwitten kampioen.

Op 9 september was de eerste speelavond in de nieuwe competitie. De oudere Cocksen wonnen van Tiendeveen met 8-0 en van Vitesse Koekange met 3-0.
 


Mooi-weer-voetbal bij HZVV van start

Maandag 13 September 2010

Reeds enige jaren is de KNVB druk om oudere voetballers weer in beweging te krijgen. Ook bij HZVV is men gestart met ‘mooi-weer-voetbal’. Voetballen op vrijdagavond op een ½ voetbalveld in de periode van het jaar dat het mooi weer is: sept-oktober en april-mei-juni. De spelers van het HZVV ‘mooi-weer-voetbal-team’ worden gesponsord door Automobielbedrijf Richard Thalen. Dit autobedrijf heeft al jaren wat met ‘speciale voetballers’ bij HZVV. Het mooi-weer-voetbal wordt bij de KNVB ook wel 45+ of 7*7-voetbal genoemd. HZVV zal een competitie spelen tegen ZZVV, Zuidwolde, Vitesse Koekange, Tiendeveen en Hodo.

Komend najaar worden kennismakingsronden gespeeld (alle clubs spelen een avond bij één club die als gastheer op zal treden). Op vrijdag 17 september wordt begonnen bij Zuidwolde en op 25 september verhuist het hele circus naar Bentinckspark om te voetballen bij HZVV. Een doorbraak in de onze regio. In Noord-Nederland is nauwelijks mooi-weer-voetbal voor spelers ouder dan 45 jaar, maar in de Regio Hoogeveen wordt dit seizoen gestart.

Voor meer informatie neem contact op met Jaap Uiterwijk Winkel, Julianastraat Hoogeveen.

Foto boven v.l.n.r: Casper Houtzager, Erik Streutker, Hans Hooijer, Albert Prins, Jaap Uiterwijk Winkel

Onder v.l.n.r: Eduard van der Goes, Michel Manusiwa, Matthieu Huizinga, Erik-Jan Kreuze, Paul Lekatompessy en sponsor Richard Thalen