header-logo
Heren 3

HZVV Heren 3

Nieuws

Gertjan Stevens nieuwe trainer HZVV 3

Woensdag 1 November 2017

Wij zijn zeer verheugd te kunnen melden dat we definitief een volwaardige opvolger in huis hebben gehaald voor de vertrokken Geert de Jonge. Zijn taken werden al een tijdje waargenomen door niemand minder dan Gertjan Stevens, die vorige week officieel een contract voor de rest van het seizoen tekende.

De spelersgroep is het er unaniem over eens dat de keuze voor Stevens de enige juiste is. De enthousiaste Stevens mocht zich eerst een paar trainingen bewijzen. Dat deed hij met verve. Door de komst van Stevens zal Bram Akse weer terugvallen op de functie waar hij aanvankelijk voor is aangesteld, namelijk die van elftalleider. Stevens heeft nog geen concrete doelstellingen geformuleerd, maar zal dat ongetwijfeld op korte termijn doen.

Wij willen Stevens van harte feliciteren met zijn aanstelling en wensen hem heel veel succes en plezier toe met zijn nieuwe uitdaging.


Flip Vellinga nieuwe trainer HZVV 3

Maandag 11 Mei 2015

HZVV 3 moet de komende weken nog flink aan de bak in de nacompetitie voor promotie naar de reserve eerste klasse, maar het heeft ondertussen de begeleidingsstaf voor volgend seizoen al rond. Flip Vellinga is aangesteld als opvolger van de afzwaaiende trainer Esteban Dominguez.

Voor Vellinga betekent dat - na vier jaar afwezigheid - een terugkeer bij de club waar hij grote successen vierde met het tweede elftal. De promotie-expert uit Meppel stond dit seizoen voor de groep bij FC Meppel 3. Met deze ploeg werd hij overtuigend kampioen in de reserve derde klasse. Vellinga gaat het avontuur bij HZVV 3 samen met Arthur Benjamins (teammanager) en Lars Erik Abbing (De Leider) aan. De huidige parttimeleiders Ruben Tigelaar en Stefan van Dorst hebben voor een nieuwe uitdaging gekozen. Daarnaast heeft HZVV 3 de immer foutloze Anton Spitse als thuiswedstrijdvlagger gestrikt.
 


Gezocht: Trainer/coach voor HZVV 3

Donderdag 9 April 2015

Voor ons derde elftal zijn we voor komend seizoen(2015/2016) op zoek naar een trainer/coach die ook de training verzorgd op de donderdag.

Voorkeur gaat uit na een echte HZVV-er in verband met de samenstelling van het elftal.-In overleg is er (na eigen wens) veel mogelijk om deze functie in te vullen.

Reacties naar Jaap de Jonge tel 06-05284566
j.dejongehout@gmail.com


Nacompetitie HZVV 3

Zondag 4 Mei 2014

HZVV 3 mag als winnaar van de 3e periode in de reserve 2e klasse A samen met de periodekampioenen van de reserve 2e klasse B en de herkanser van de reserve 1e klasse A strijden voor een plek in de reserve 1e klasse. HZVV 3 speelt in de eerste ronde tegen ONS Sneek 3, dat in de reserve 2e klasse B op de derde plaats is geëindigd met 39 punten uit 20 wedstrijden en de 1e periode in die klasse behaalde. Op 17 mei speelt HZVV 3 thuis. Een week later volgt de return. De winnaar speelt in de tweede ronde (27 en 31 mei) tegen de winnaar van de dubbele ontmoeting tussen Olympia'28 2 en Klazienaveen 2. Op 7 juni wordt op neutraal terrein de finale gespeeld tegen de winnaar van Noordscheschut 3-DZOH 2 of CVVO 2. Kijk hier voor het complete nacompetitieschema bij de reserve-senioren.