header-logo
Zaal 4

HZVV Zaal 4

Nieuws

HZVV zaal 4 kampioen!

Dinsdag 2 Juni 2015

HZVV zaal 4 was nog vier punten nodig om zich officieel kampioen te noemen. Die missie is gelukt! Zowel de  wedstrijd tegen HODO 2 als tegen Wijster 1 werd in winst omgezet. Gisteravond, maandag 1 juni, werd in sporthal De Marke HODO 2 verslagen met 3-6.Vanavond, dinsdag 2 juni, was men in sporthal de Meer te sterk voor Wijster 1 (3-8). De felicitaties gaan dan ook uit naar HZVV zaal 4!


HZVV zaal 4 is nog vier punten nodig

Maandag 1 Juni 2015

Hoewel HZVV zaal 4 ruimschoots aan de leiding gaat in de 4e klasse 03 is het kampioenschap nog niet definitief. Weliswaar staan er voor Fit Boys zaal 2 geen wedstrijden op het programma, maar in theorie kan de ploeg uit Beilen HZVV zaal 4 nog voorbij. Voor HZVV zaal 4 staan er nog twee wedstrijden geprogrammeerd (maandag 1 juni om 20.00 uur in De Marke tegen HODO 2 en dinsdag 2 juni om 20.00 uur uit tegen Wijster 1). Als uit die twee wedstrijden vier punten worden gehaald is men 'officieel' kampioen. Wij wensen zaal 4 veel succes bij de laatste loodjes van dit seizoen!


Bekerloting zaalvoetbal

Vrijdag 7 November 2014

Vorige week werden de laatste poulewedstrijden van het bekertoernooi voor zaalteams gespeeld. Zaal 1 kwam niet in actie, maar was na twee nederlagen al uitgeschakeld. Zaal 3 moest het op doelsaldo afleggen tegen zaal 2 van Hoogeveen. Zaal 4 moest in een rechtsreeks duel tegen SC Erica zaal 2 uitmaken welk team zich plaatste voor de knock-outfase. Dankzij een 5-3 winst werd zaal 4 uiteindelijk poulewinnaar. Ook zaal 5 moest in een rechtstreeks duel met de concurrent uitmaken welk team als eerste zou eindigen. Afgelopen maandag wist Hoogeveen zaal 3 met 7-3 aan het langste eind te trekken. Van de vier zaalteams wist dus alleen zaal 4 zich te plaatsen voor de knock-outfase.

De loting voor de eerste knock-outronde is inmiddels verricht. Voor zaal 4 kwam er een wedstrijd tegen ZVVH zaal 2 uit de kokers. Dit team schakelde in de poulefase Hoogeveen zaal 1 (7-3 winst) en HZVV zaal 1 (11-6 winst) uit. Voor HZVV zaal 4 een zeer lastige tegenstander, die in competitieverband ook twee klassen hoger speelt. De wedstrijd HZVV zaal 4-ZVVH zaal 2 is door de KNVB ingepland op vrijdag 21 november om 21.00 uur in sporthal Trasselt. De complete loting is te vinden onder 'Interactief'  -> Beker (knock-outfase)


Bekerloting zaalvoetbal

Dinsdag 5 November 2013

Op het KNVB districtskantoor is geloot voor de 1e knock-outronde voor het bekertoernooi van het zaalvoetbal. In de strijd voor de KNVB-beker voor teams die uitkomen in de 2e, 3e en 4e klasse heeft HZVV zaal 4 geloot tegen Pesse zaal 1. De wedstrijd wordt gespeeld op maandag 18 november in de sporthal aan de Zwembadweg en begint om 19.30 uur. De complete loting is hier te vinden. 

Pesse zaal 1, koploper in de 3e klasse 01, won alle drie poulewedstrijden. HZVV zaal 3 werd met 8-2 verslagen en SC Erica zaal 2 kreeg met 2-12 klop. De allesbeslissende wedstrijd tegen het eerste zaalteam van Hoogeveen werd met 4-8 in het voordeel van de Pessenaren beslist.
Ook HZVV zaal 4 is hun klasse (4e klasse 05) lijstaanvoerder. Alle vijf competitiewedstrijden werden gewonnen. De poulewedstrijden in het bekertoernooi werd begonnen met een 3-10 overwinning tegen SC Erica 3. Vervolgens werd er verloren van ZVVH zaal 5 (3-4). Dit team werd echter later uit de beker gehaald wegens het niet spelen van één van de poulewedstrijden. Ook de derde tegenstander, Ruinerwold zaal 2, trok zich terug, zodat HZVV zaal 4 uiteindelijk aan één gewonnen wedstrijd genoeg had om de voorronde te overleven.

HZVV zaal 4 is het enige zaalteam bij de mannen dat namens de HZVV de poulefase wist door te komen. Daarnaast is ook nog het HZVV vrouwenzaalteam actief in het KNVB-bekertoernooi. Zij komen als winnaar van districtsbekertoernooi van het afgelopen seizoen uit in de landelijke beker. In de eerste poulewedstrijd wisten ze te winnen van Drachtster Boys zaal VR2 (3-6). Op vrijdag 20 december om 20.30 uur spelen ze in de Zwembadweg de beslissende wedstrijd tegen eredivisonist ZVV Watervogels'64 VR1 uit Den Helder.