header-logo
Jo19-1

HZVV Jo19-1

Nieuws

HZVV A1 zoekt vaste grensrechter

Donderdag 23 Juni 2016

De trainersstaf van HZVV A1 is op zoek naar een vaste grensrechter om zo de begeleiding van deze talentvolle groep spelers compleet te maken.

Lijkt het jou een uitdaging om je bij hen aan te sluiten en hen te ondersteunen in de vierde divisie? Meld je dan aan via jeugd@hzvv.nl


Mike Kelly nieuwe hoofdtrainer HZVV A1 seizoen 2016-2017

Woensdag 15 Juni 2016

Jeugdafdeling HZVV is zeer content met de benoeming van Mike Kelly als hoofd trainer van deze talentvolle lichting uitkomend in de vierde divisie, seizoen 2016-17. Mike is een gedreven, ambitieuze trainer en de juiste persoon vanwege zijn jarenlange ervaring als jeugdtrainer bij HZVV en inmiddels zijn sporen verdiend heeft met de jeugdspelers van HZVV.

Mike Kelly, 33 jaar en woonachtig in Hoogeveen is zelf lid van HZVV sinds 1988, waarvan 26 jaar als spelend lid. Twee seizoenen is hij als speler uitgekomen voor FC Meppel. Zelf alle jeugdelftallen van HZVV doorlopen en als speler kampioen geworden met HZVV A1. Daarnaast in HZVV 1 en HZVV 2 gespeeld. Al jaren is hij  trainer bij de jeugdafdeling HZVV, begonnen bij HZVV E5 , 5 seizoenen HZVV D1,assistent trainer A1 en de  laatste 2 seizoenen hoofdtrainer- HZVV B1 (laatste seizoen kampioen) Hierdoor is hij nauw betrokken geweest bij de opleiding van de huidige A1 spelers, en kent hij ze goed. Mike Kelly is daarmee ook de juiste persoon als verlengstuk voor de overgang naar de senioren van deze talentvolle selectie.

Doelstelling
Ambitie van Mike Kelly: Zoveel mogelijk jeugdspelers klaarstomen voor HZVV 1 / HZVV 2. HZVV heeft uitgesproken om de eigen jeugd een kans te geven in de 1e selectie, maar daar is natuurlijk wel kwaliteit voor nodig. Aan mij om komend seizoen de spelers op dat niveau te brengen / houden.
In deze taak zal hij ondersteund worden door huidig assistent – trainer HZVV A1, Jens Jurn Streutker.

Wij wensen Mike en Jens Jurn en spelers veel succes!
Namens Jeugdafdeling en bestuur HZVV.

Foto:  Mike Kelly – Regina van der Meulen (bestuurslid jeugd)  


HZVV A1 en het lot van de nacompetitie

Maandag 30 Mei 2016

Nadat wij in de reguliere competitie in de 4e divisie op de 1 na de laatste plek zijn geëindigd is de A1 veroordeelt tot de Nacompetitie. Inmiddels heeft de A1 de 2e ronde bereikt door de Annen A1 te verslaan over 2 wedstrijden. In Annen werd het 2-2 waarna het op onze sportpark het karwei met 5-0 werd geklaard,  met bij vlagen goed voetbal     en mooie doelpunten. Afgelopen zaterdag de start van de 2 wedstrijden cyclus tegen FC Trias A1 uit Winterswijk. Na een wervelende start en door de tegenstander al op zijn eigen helft goed vast te zetten creërende wij dotten van kansen die helaas er niet in gingen. En zoals altijd en ook hier geldt de regel als wij ze niet maken vallen ze helaas wel aan de andere kant. En zo keken wij in de rust tegen een 0-2 achterstand aan. Waarbij de 1e doelpunt wel echt discutabel was. Vanuit een penalty     die via de 2 palen weer het veld in sprong en door de nemer van de strafschop in de rebound wel in het net schoot. Volgens onze bevindingen en die van Bas heeft hij de bal niet aangeraakt, maar de scheidsrechter interpreteerde het helaas anders.

In het 2e bedrijf toonde de A1 haar mentale veerkracht en de kansen die er wederom weer kwamen wel af te maken en boog deze achterstand om naar 3-2 overwinning. Mede dankzij goed keepers werk van Bas een terechte overwinning. Echter wij zijn er nog niet, volgende week wacht de return in Winterswijk en zullen alle zeilen bijgezet moeten worden om een plek in de finale eruit te slepen. Maar met de mentale veerkracht die wij vandaag hebben laten zien is dit een goede uitgangspositie voor aankomende zaterdag.

Wij gaan zaterdag met de bus naar Winterswijk. Wij hebben nog plek over in de bus, mochten er supporters mee willen om ons te steunen in deze belangrijke wedstrijd kunnen zich aanmelden bij Johan Bisschop (06-29318933) of via de email jars@home.nl
Kosten zijn 5 euro pp.
De bus vertrekt om 11.30 uur en de wedstrijd begint om 15.00 uur