header-logo
Heren 1

HZVV Heren 1

Nieuws

Voorbeschouwing HZVV - Urk

Donderdag 19 April 2018

Voor HZVV staat er weer een grote finale op het programma. De ploeg van trainer Gert van Duinen kwam voor de negende keer op rij niet tot winst en de nood is hoog, want de ploeg staat twaalfde. HZVV is nog lang niet veilig en zal in de laatste vier wedstrijden de nodige punten moeten pakken. Urk staat achtste en heeft zich door een uitstekende serie van zes overwinningen op rij naar de veilige middenmoot gespeeld. De laatste weken gaat het iets minder, want de gasten verloren van Ajax en Huizen, maar Urk won wel met 0-1 bij AZSV.

Voor HZVV is Urk altijd een lastige tegenstander gebleken. De eerste ontmoeting in Urk werd een verdiende 2-0 zege voor de thuisclub. De laatste keer dat HZVV van Urk won was in 2007 toen HZVV in de polder met 2-3 zegevierde. Regelmatig was Urk de laatste jaren een struikelblok in het bekertoernooi.

HZVV speelde zaterdag tegen Sparta Nijkerk een uitstekende wedstrijd, maar liet in de slotfase toch nog een 1-2 voorsprong glippen. Het puntverlies werd na afloop nog zuurder toen de grensrechter toegaf dat de gelijkmaker in buitenspelpositie was gemaakt en dat hij had moeten vlaggen. HZVV mist nogal wat spelers wegens schorsingen en blessures en dat maakt de precaire situatie voor HZVV er niet rooskleuriger op.

HZVV zal toch moed moeten putten uit het goede spel van zaterdag bij Sparta. De thuisploeg heeft geen andere keuze dan te winnen, maar tegen Urk wordt dat een moeilijke opgave. Het zal dan eens heel erg mee moeten zitten. 

We wensen u een aantrekkelijke wedstrijd toe,
Vrienden HZVV De Rood Witten 
 

Autobedrijf van der Weide balsponsor bij HZVV 1 – SV Urk 1

Maandag 16 April 2018

Op de hoek van de Beukemastraat en de Tamboerlaan, in Hoogeveen Zuid is Autobedrijf Van der Weide gevestigd. Eigenaar Roelof van der Weide werkt er samen met zijn zoon Remco en andere monteurs. Een aantal decennia geleden verplaatste Roelof zijn bedrijf vanuit Het Haagje in het centrum van Hoogeveen naar de huidige locatie.

Autobedrijf van der Weide in Hoogeveen is het adres voor betaalbaar onderhoud en reparaties aan uw auto. Tevens kunt u bij ons terecht voor betrouwbare occasions. Met onze moderne APK-straat en gekwalificeerde keurmeesters zorgen wij voor de jaarlijkse APK-keuring voor uw auto.
Wij staan voor eerlijkheid en transparantie richting onze klanten. Letterlijk, want tijdens de verbouwing een aantal jaren geleden hebben wij gekozen voor veel glas. Vanuit onze koffiehoek heeft u vrij zicht op ons hele bedrijf.

Bij ons geen verborgen kosten of vage adviezen die u veel geld kosten. Duidelijk en helder advies zien wij als een standaard hoe wij met u moeten communiceren.
U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 13.00 uur.
U maakt bij ons een afspraak door het online formulier in te vullen of te bellen naar: 0528 - 26 77 46.
Indien u contact met ons op wilt nemen dan kan dit ook via: info@autobedrijf-vanderweide.nl
Autobedrijf Van der Weide wenst HZVV 1 heel veel succes toe met de wedstrijdbal en hoopt a.s. zaterdag uiteraard op een positief resultaat!
 


Nail Academy Nicolle balsponsor HZVV - Berkum

Dinsdag 3 April 2018

Opleiding Nagelstyling, Visagie en Hairstyling!
Alles onder 1 dak! Bij Nail Academy Nicolle, hét erkende opleidingsinstituut van Noord en Oost Nederland, kun je terecht voor de opleidingen in Nagelstyling, Visagie en Hairstyling.
Wij hebben jaren ervaring in het geven van opleidingen en trainingen. Wij willen jou ook graag enthousiast maken voor het mooie beauty-vak.! Let op....het is echt verslavend!

Nail Acadamy Nicole

Kledingsponsor van Dames 1 en a.s zaterdag balsponsor bij de wedstrijd HZVV tegen Berkum.

Wij wensen het 1e elftal a.s zaterdag alle succes toe!

Nicolle & Marga
 


Voorbeschouwing HZVV - Ajax

Donderdag 8 Maart 2018

HZVV en de amateurs van Ajax hebben elkaar in de geschiedenis slechts een keer eerder ontmoet. Dat was op zaterdag 23 september 2017 en Ajax won op De Toekomst met 3-2, maar bij HZVV leefde het gevoel dat er meer in gezeten had en dat de ploeg eigenlijk een punt verdiend had.

Ajax vertoefde in de beginfase van de competitie in de top, maar de laatste weken vallen de uitslagen van de Amsterdammers enigszins tegen. De ploeg kwam de laatste vier wedstrijden niet tot winst en leed twee nederlagen tegen Genemuiden en Eemdijk. Van deze laatstgenoemde ploeg verloor HZVV zaterdag met maar liefst 5-1. De ploeg van trainer Gert van Duinen miste veel spelers wegens blessures en schorsingen en dat bleek te veel van het goede al liet HZVV heel wat kansen liggen. HZVV kwam al drie wedstrijden niet meer tot winst en de ploeg zakte naar de elfde plaats. Om niet in degradatieproblemen te komen is het zaak voor HZVV om snel punten te verzamelen. Thuis pakte HZVV de meeste punten en alleen AZSV en Staphorst gingen met de zege naar huis.

Ajax is een lastige tegenstander en de gasten zijn erop gebrand om eindelijk weer eens een zege te behalen. HZVV zal dan ook in een goede vorm moeten verkeren om de sterk verlangde punten thuis te kunnen houden. De naam Ajax zorgt voor veel belangstelling voor dit duel en de belangstellenden stonden in de rij om de wedstrijdbal te mogen aanbieden. ’s Avonds is er een supportersfeest in de kantine. In de rust van de wedstrijd worden de zaalkampioenen bij de jeugd van HZVV gehuldigd.

We wensen u een aantrekkelijke wedstrijd toe,

Vrienden HZVV De Rood Witten


Zomer speelt ook seizoen 2018 – 2019 bij HZVV

Vrijdag 16 Februari 2018
Alex Zomer heeft HZVV laten weten ook volgend seizoen uit te zullen komen voor de zaterdag hoofdklasser. 
Zomer speelt zijn eerste seizoen bij HZVV. Bij HZVV is hij dé leider van de verdediging, maar heeft hij ook veel invloed op de gehele ploeg, door z’n schat aan ervaring.
 
HZVV staat momenteel op de 9e plaats in de competitie. “We zullen en moeten alle zeilen bijzetten om klassebehoud te realiseren. We hebben een zeer jonge ploeg en dat maakt ons soms wel iets kwetsbaar, maar we hebben goede hoop”.
 

Voorbeschouwing HZVV - SDC Putten

Donderdag 15 Februari 2018

HZVV speelt zaterdag opnieuw een finale. Nummer zes SDCP uit Putten is dan de tegenstander. Sinds 1996 speelt SDCP meestal in de hoofdklasse, maar vijf keer werd een stapje terug gedaan naar de eerste klasse. De bezoekers zijn momenteel met een goede periode bezig en bleven van de laatste zeven duels zes keer ongeslagen. Alleen van Ajax werd verloren. In Putten verloor HZVV met 3-0 en daar zal HZVV graag revanche voor willen nemen.

De gasten hebben een ervaren ploeg en kiezen de juiste momenten uit en slaan dan toe, zoals afgelopen zaterdag tegen Zuidvogels ook het geval was. Op het middenveld heerst oud-profspeler van Go Ahead Eagles, Sander Duits. In Putten bleek het voor HZVV een zeer lastig te bespelen tegenstander al kreeg HZVV wel kansen op treffers. Afgelopen zaterdag koesterde HZVV het punt dat het behaalde tegen het beter voetballende Sparta Nijkerk. HZVV zal daar ongetwijfeld van geleerd hebben en beter voor de dag willen komen dan zaterdag, waarbij het geen enkele kans wist te creëren. HZVV pakte wel uit de laatste zes wedstrijden elf punten, maar het heeft nog aardig wat punten nodig om zich veilig te kunnen spelen, want de ploegen onder hen pakken ook punten. SDCP staat zesde en heeft vijf punten meer dan HZVV en de thuisclub wil dat gat graag kleiner maken.

HZVV zal dan wel in topvorm moeten zijn.

We wensen u een aantrekkelijke wedstrijd toe.
Vrienden HZVV De Rood Witten


Toerkoop Reisburo van der Goes balsponsor bij HZVV - SDC Putten

Woensdag 14 Februari 2018

Toerkoop Reisburo van der Goes is gevestigd in Hoogeveen en biedt volledig verzorgde vakanties op maat. Zij regelen uw vakantie van A tot Z zodat u met een gerust hart volledig kunt ontspannen.

Zij gaan met u in gesprek om te achterhalen wat uw wensen zijn en brengen u op ideeen. Zij hopen u te inspireren. Zij zijn zelf op talloze bestemmingen geweest en kunnen u zodoende heel gericht informeren.

U vindt Toerkoop Reisburo van der Goes in WInkelcentrum De Weide: De Weide 17 in Hoogeveen.


Voorbeschouwing HZVV-Sparta Nijkerk

Donderdag 7 December 2017

Voor beide clubs staat er zaterdag een hele belangrijke wedstrijd op het programma. Het betreft een ontmoeting tussen nummer elf, HZVV en nummer twaalf Sparta Nijkerk. De gasten hebben slechts één punt minder. Beide ploegen willen zo snel mogelijk naar de veilige middenmoot en hebben daarvoor de drie punten dringend nodig.

Sparta Nijkerk komt na een moeizame start steeds beter in vorm en won twee van de laatste vier duels, speelde een keer gelijk en verloor alleen van Staphorst. In de tweede bekerronde werd de zondag derdeklasser Heeten met 5-0 verslagen. Sparta is sinds 1997 een stabiele hoofdklasser met uitstapjes naar 1D en de toenmalige Topklasse. Beide ploegen troffen elkaar niet zo vaak, maar de laatste keer was in het seizoen 2012/2013. In Hoogeveen won Sparta met 1-3 en in Nijkerk won HZVV met 2-3 en werd op basis van het doelsaldo veroordeeld tot de nacompetitie, waarna degradatie naar de eerste klasse volgde.

HZVV verkeerde de afgelopen weken in een moeilijke fase met nederlagen tegen Urk en AZSV en daarom was de 0-1 zege op Berkum zeer nodig en was de opluchting groot. De verrassende overwinning zal de thuisclub moed geven voor het belangrijke duel tegen Sparta. HZVV heeft al aardig wat punten verspeeld aan ploegen die in de onderste helft van de ranglijst staan, zoals Huizen, Urk, Apeldoorn en AZSV. Voor HZVV is het zaak om punten te pakken tegen ploegen die vlakbij staan op de ranglijst. Sparta is een goed voetballende ploeg en HZVV zal dan ook flink aan de bak moeten om punten te kunnen pakken.

We wensen u een aantrekkelijke wedstrijd toe.

Vrienden HZVV De Rood Witten
 


Voorbeschouwing HZVV - AZSV

Donderdag 23 November 2017

Nummer tien HZVV ontvangt zaterdag 25 november nummer negen AZSV. Wat direct opvalt bij de ploeg uit Aalten is het doelsaldo. De gasten scoorden slechts zes keer, maar kregen ook maar zeven doelpunten tegen. Een ploeg, dus die moeilijk scoort, maar verdedigend sterk is en weinig weg geeft. Vorige week werd de wedstrijd tegen Huizen al vlot gestaakt wegens een enkelbreuk van een grensrechter. HZVV maakte een slechte beurt tegen Urk. Beide ploegen snakken naar een overwinning.

AZSV begon goed en bleef de eerste vijf wedstrijden ongeslagen, maar de laatste drie duels kwam de ploeg niet tot winst. Dat AZSV moeilijk te verslaan is merkten ook de topploegen Berkum en Staphorst waar gelijk tegen gespeeld werd. Van Excelsior ’31 won AZSV, dus HZVV zal gewaarschuwd moeten zijn. AZSV zit net als HZVV nog in de beker en versloeg onlangs de derdeklasser AD ’69 uit Aalten met 9-0.

HZVV speelt dinsdag in de tweede bekerronde thuis tegen d’ Olde Veste ’54 om 20.00 uur. De drie overwinningen die HZVV dit seizoen behaalde, gebeurden alle drie op eigen veld en de thuisclub wil graag de vierde thuisoverwinning bijschrijven. Een gemakkelijke opgave wordt dat waarschijnlijk niet, omdat AZSV verdedigend een goede reputatie heeft opgebouwd.

We wensen u een aantrekkelijke wedstrijd toe,

Vrienden HZVV De Rood Witten


SKW balsponsor bij HZVV - AZSV

Maandag 20 November 2017

SKW(illems) is een salarisadministratiekantoor in Hoogeveen. Wij verlenen onze diensten aan het midden- en kleinbedrijf en DGA's. Meer dan 300 bedrijven zowel in als (ver) buiten Hoogeveen hebben ons kantoor inmiddels weten te vinden. Dit zijn bedrijven variërend van 1 tot ongeveer 100 personeelsleden.

Salarisadministratie en alles wat daarbij komt kijken is voor veel ondernemers naast het runnen van hun bedrijf een blok aan hun been. Toch is een correcte salarisadministratie onontbeerlijk binnen een onderneming.

SKW biedt een compleet pakket aan diensten aan ondernemers met personeel.
Daarbij valt te denken aan salarisadministratie, opstellen van loonstroken en jaaropgaven, loonbelastingaangifte, advies aan personeel etc.. Ook stellen wij arbeidsovereenkomsten op en verzorgen wij ziek- en herstelmeldingen bij de arbodienst.

Het voordeel van het aan SKW uitbesteden van de salarisadministratie is dat de ondernemer zich niet hoeft te verdiepen in alle wet- en regelgeving op het gebied van salarisadministratie en de bijbehorende fiscaliteit. Bovendien houdt de ondernemer meer tijd over voor het doen waar hij/ zij goed in is, namelijk het ondernemen.

Naast het uitvoeren van deze meestal complexe administraties vinden wij ook het persoonlijk contact met de ondernemer belangrijk. Wij weten graag met wat voor onderneming en ondernemer wij te maken hebben zodat wij werk op maat kunnen leveren.

Heeft u interesse? Bel ons gerust voor een afspraak.

Wij wensen HZVV 1 een mooie en sportieve wedstrijd met als beloning de 3 punten.
Heel veel succes mannen!!
 


De Personeelsafdeling balsponsor bij HZVV – NSC Nijkerk

Maandag 30 Oktober 2017

De Personeelsafdeling is een complete dienstverlener op het gebied van, de naam zegt het al, personeelszaken.

“We richten ons zakelijk voornamelijk op het regionale MKB en willen juist de kleinere bedrijven het gevoel geven toch te kunnen beschikken over een eigen personeelsafdeling. Klanten kunnen bij ons o.a. terecht voor een gefundeerd advies, uitzenddiensten, werving & selectie trajecten en eerlijke payroll services tegen zeer concurrerende tarieven”.

Aan de andere kant van de tafel proberen wij natuurlijk zoveel mogelijk werkzoekenden aan een passende baan te helpen. Om op de hoogte te blijven van de laatste vacatures, nodigen we iedereen dan ook van harte uit om onze facebookpagina te liken en onze website goed in de gaten te houden. Zit er een leuke vacature voor je bij? Neem dan snel contact met ons op! Staat de gewenste vacature er momenteel niet tussen, laat ons dan ook gerust weten wat je wel zoekt. We gaan graag voor je aan de slag.


Enfin…tot zover de commerciële pitch, want we komen zaterdag natuurlijk maar voor 1 ding. Een aantrekkelijk potje voetbal! Dus heren, trek de goede lijn van dit seizoen door en hou die punten op ons mooie Bentinckspark!

Veel succes gewenst!
 

De Personeelsafdeling

Namens De Personeelsafdeling,

David Eshuis

 

 


Voorbeschouwing HZVV - DFS

Donderdag 12 Oktober 2017

HZVV en DFS spelen voor de derde keer in de geschiedenis tegen elkaar. In het seizoen 2013/2014 kwamen beide ploegen elkaar voor het eerst tegen in de 1e klasse D district Oost. Thuis won HZVV met 2-1 en in Opheusden slikte HZVV een forse 4-1 nederlaag.

Zaterdag betreft het een duel tussen de nummer vijf en tien van de Hoofdklasse B. DFS won drie keer, speelde twee keer gelijk en verloor slechts eenmaal. De laatste vier duels bleef DFS ongeslagen en dat geeft wel aan dat HZVV met een sterke tegenstander te maken krijgt. De ploeg uit Opheusden maakte onder andere indruk met een 3-0 overwinning op Genemuiden. De gasten staan vijfde met elf punten.

HZVV won twee keer met 1-0 en leed drie nederlagen. Afgelopen zaterdag ontsnapte HZVV bij CSV Apeldoorn wonderbaarlijk door in blessuretijd een 2-0 achterstand nog goed te maken. Dat kan achteraf wel eens een zeer belangrijk punt zijn geweest. HZVV heeft al drie wedstrijden niet meer gewonnen en de ploeg is dan ook dringend aan een zege toe.

Tegen het sterke DFS is dat een zware opgave en de thuisclub zal in topvorm moeten zijn om de favoriet te kunnen verrassen.  


Auto Ruyne balsponsor bij de wedstrijd HZVV 1 – DFS 1

Maandag 9 Oktober 2017

Auto Ruyne is de officieel Toyota-dealer voor Hoogeveen en omgeving. Hét adres voor uw nieuwe- en gebruikte Toyota’s. Klantvriendelijk en goede service en alles voor uw auto onder één dak. 

U kunt voor alles bij ons terecht, zoals de aankoop, het onderhoud, reparatie, airco-service, schade reparatie, financiering, verzekering, leasing, banden.

Als u zeker wil zijn van gedegen onderhoud en goede service, dan komt u naar Toyota Ruyne. 

Wat betreft prijzen maken wij het ook niet ingewikkeld. Onze prijzen zijn transparant en voordelig.

Een periodieke keuring (APK) kost u nooit meer dan € 19,95 all-in.

Ook voor onderhoud hanteren we voordelige adviesprijzen.

Maak gemakkelijk online een werkplaatsafspraak voor o.a. onderhoud, APK en reparatie.

Auto Ruyne BV wenst HZVV 1 met haar wedstrijdbal a.s. zaterdag veel succes toe en rekent er uiteraard op dat de 3 punten in Hoogeveen blijven.

Auto Ruyne BV, Auto Lunenborg BV, Auto Gorter BV
www.ruyne.nl
www.autolunenborg.nl
www.autogorter.nl


Marlon Luchtenberg 100 wedstrijden in HZVV 1

Woensdag 20 September 2017

Afgelopen zaterdag 16 september 2017 speelde Marlon Luchtenberg zijn honderdste wedstrijd in de wedstrijd HZVV – Zuidvogels, HZVV won deze wedstrijd met 1-0. Marlon is 22 jaar en  speelt in zijn vierde seizoen voor HZVV 1. Voor aanvang van de wedstrijd werd hij in het zonnetje gezet door middel van een huldiging.

Marlon speelde zijn eerste wedstrijd in HZVV 1 in het seizoen 2014-2015 in de bekerwedstrijd ASV Dronten 1 – HZVV 1. 
Zijn eerste competitiewedstrijd speelde hij op 6 september 2014 tegen PKC”83, HZVV 1 speelde dat seizoen in de 1ste klasse E. 
Aan het eind van zijn eerste seizoen bij HZVV werd Marlon met zijn team kampioen van de 1ste klasse E en promoveerde hij met HZVV 1 naar de hoofdklasse C.
In zijn tweede seizoen volgde er via de nacompetitie weer degradatie naar de eerste klasse E.
Opnieuw kampioen werd hij in zijn derde seizoen en nu komt Marlon met HZVV 1 uit in de Hoofdklasse B, een mooie prestatie van al een mooie carrière.
Marlon heeft voor HZVV 19 keer gescoord in officiële wedstrijden waarvan 3 keer in bekerwedstrijden en 16 keer in competitiewedstrijden.

HZVV feliciteert Marlon met zijn 100ste wedstrijd voor HZVV en wenst hem veel succes in de hoofdklasse B!


Voorbeschouwing HZVV - Zuidvogels

Vrijdag 15 September 2017

HZVV speelt haar tweede thuiswedstrijd van het nog prille seizoen tegen het voor HZVV onbekende Zuidvogels uit Huizen. Beide ploegen troffen elkaar nog nooit en het wordt dus een eerste ontmoeting tussen beide promovendi.

Zuidvogels promoveerde afgelopen seizoen na een derde plaats in de eerste klasse A via de nacompetitie naar de hoofdklasse. De start van de competitie was teleurstellend met een 4-1 nederlaag bij Sparta Nijkerk. Afgelopen zaterdag herstelde de ploeg zich knap met een 4-1 zege op CSV Apeldoorn. HZVV deed het net andersom. Het startte goed met een 1-0 zege op Eemdijk, maar verloor zaterdag met 3-0 van SDCP. De oefencampagne van Zuidvogels viel qua resultaten een beetje tegen, want van de zes oefenwedstrijden won het alleen van Fortuna Wormerveer.

De vraag is hoe HZVV de eerste nederlaag van het seizoen heeft verwerkt. De ploeg zal graag thuis ongeslagen willen blijven en voor de gemoedsrust zou een tweede zege zeer welkom zijn. Zuidvogels is echter in een goede stemming door haar eerste zege en zal met vertrouwen de wedstrijd tegemoet treden. Over de onderlinge krachtsverhoudingen is weinig te zeggen. Zuidvogels staat achtste met drie punten en HZVV staat elfde met ook drie punten. Wie wint slaat een goede slag en haakt aan bij de middenmoot.
 

We wensen u een aantrekkelijke wedstrijd toe!

Vrienden HZVV De Rood Witten    
 


Oud-spelers HZVV 1 stellen wedstrijdbal beschikbaar voor de wedstrijd HZVV 1 – Zuidvogels 1

Dinsdag 12 September 2017

De oud-kampioenen van HZVV 1 uit de jaren 1965 en 1970 keerden zaterdag 1 april 2017 na vijftig jaar weer terug op het oude nest en beleefden een prachtige middag. Het was een feest van herkenning in het supporterscafé in de HZVV-kantine. Voor sommige oud-kampioenen was het meer dan vijftig jaar geleden dat zij voor het laatst het HZVV-terrein hadden betreden. Voor de meesten was het een eerste kennismaking met het ‘nieuwe’ HZVV-complex. De reünisten genoten met volle teugen en wilden graag iets terugdoen en stellen een wedstrijdbal voor HZVV 1 beschikbaar.

Een deel van de oud-spelers maakte in 1965 deel uit van het eerste elftal van HZVV, dat kampioen werd van de vierde klasse. Dat kampioenschap kwam tot stand na een legendarische wedstrijd in en tegen Elim. HZVV moest winnen en kwam in de laatste minuut op een 0-1 voorsprong via een doelpunt waarvan nog steeds niemand weet wie de treffer op zijn naam mag schrijven. Ook tijdens de reünie kwam daar geen duidelijkheid over. Na enige commotie op het veld van Elim mocht HZVV zich kampioen noemen.

Een ander deel van de oud-spelers speelden in 1970 in het eerste elftal van HZVV. De ploeg eindigde in de derde klasse samen met Bolswardia en Leeuwarder Zwaluwen als eerste, waardoor beslissingswedstrijden nodig waren om de kampioen aan te kunnen wijzen. HZVV won twee keer met 2-1 en promoveerde naar de tweede klasse en dat was het hoogste niveau, maar na dat seizoen werd de eerste klasse ingevoerd. 

De helden van weleer die de bal beschikbaar stellen, zijn: Bé Zwiggelaar, Wolter de Jonge, Anne Lijster, Koos Dijkhuis, Wim Bisschop, Jan Siahaya, Berry Kooiker, Jan Baas, Arie Kuik, Ab de Wolde, Gerard van der Weide, Jan Klaassens, Theo Abbingh, Bert Bosman, Jan Kelly, Jochem Bruinsma,Wim Akse, Arnold Jongstra en Klaas Masselink.
 

Voorbeschouwing HZVV - Eemdijk

Donderdag 31 Augustus 2017

HZVV staat weer voor een nieuw avontuur in de Hoofdklasse. De ploeg van de nieuwe trainer Gert van Duinen gaat voor de vierde keer in acht jaar proberen een stabiele hoofdklasser te worden. Er is nogal wat veranderd ten opzichte van vorig seizoen. Elf spelers vertrokken en acht nieuwe spelers kwamen daar voor terug. De voorbereiding is goed te noemen, want de debutant won het toernooi in Staphorst en het eigen toernooi om de Offerein bokaal. Op het toernooi van Excelsior ’31 werd HZVV vijfde zonder een wedstrijd te verliezen.

Zaterdag begint het echte werk met een thuiswedstrijd tegen Eemdijk. Beide ploegen speelden nog nooit tegen elkaar en Eemdijk speelt nu haar derde seizoen in de hoofdklasse. In 1988 begon de ploeg in de vierde klasse en klom op tot een stabiele hoofdklasser. Vorig seizoen werd de ploeg negende in de Hoofdklasse B en won twaalf keer, maar verloor ook twaalf maal. Eemdijk verloor twee keer van ACV (0-3 en 1-2), maar won bijvoorbeeld van Excelsior ’31 (5-3) en CSV Apeldoorn (4-1). Tijdens haar oefencampagne wonnen de gasten met 3-0 van hoofdklasser Argon en speelden met 1-1 gelijk tegen plaatsgenoot IJsselmeervogels. Tegen Spakenburg werd met 1-0 verloren.

Deze uitslagen geven wel aan dat HZVV met een sterke tegenstander te maken krijgt en dat een ander niveau verwacht mag worden dan de thuisclub in de eerste klasse trof. De spanning voor deze seizoensopening is voelbaar en HZVV kan laten zien waar het momenteel staat, want daar is de aanhang erg benieuwd naar.

We wensen u een aantrekkelijke wedstrijd toe.

Vrienden HZVV De Rood Witten


Paul Bangura beste speler AH Offerein Bokaal

Maandag 28 Augustus 2017

HOOGEVEEN – Afgelopen zaterdag won HZVV de 6e editie van de AH Offerein Bokaal. Daar bleef het echter niet bij. Linkervleugelverdediger Paul Bangura werd namelijk uitgeroepen tot ‘beste speler van het toernooi’. Hij ontving na afloop een waardecheque die werd aangeboden door Combi Sport Hoogeveen. Bangura kwam deze zomer over van VV Emmen en speelde daarvoor ook bij Achilles 1894 en in de jeugd van FC Emmen.

 

Wildkamp balsponsor bij HZVV 1 – Eemdijk 1

Maandag 28 Augustus 2017

Wildkamp is een technische groothandel met meer dan 100.000 artikelen uit voorraad leverbaar. Het familiebedrijf dat al 45 jaar de techniek in dienst van mensen stelt biedt door middel van deskundig advies de juiste oplossingen aan professionals. Met 45 filialen verspreid door heel Nederland is Wildkamp een toegevoegde waarde in de breedste vorm, van regenwaterafvoer, regenwaterinfiltratie tot beregening.

Kijk voor meer informatie op wildkamp.nl of bezoek ons filiaal in Hoogeveen!

Wildkamp Hoogeveen
A.G. Bellstraat 31a
7903 AD Hoogeveen
T 0528 – 24 05 40
E hoogeveen@wildkamp.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 07.00 – 17.30 uur
Zaterdag van 08.30 – 12.30 uur

Wilkamp wenst HZVV 1 a.s. zaterdag heel veel succes toe met de wedstrijdbal  in de wedstrijd HZVV – Eemdijk en rekent uiteraard op een positief resultaat.


HZVV en Hoogeveen in finale AH Offerein Bokaal

Donderdag 24 Augustus 2017

HOOGEVEEN – 'De rooien’ en ‘de blauwen’ treffen elkaar net als vorig seizoen in de finale van de AH Offerein Bokaal. HZVV plaatste zich woensdag vrij eenvoudig door met 6-0 te winnen van Germanicus, maar Hoogeveen had het tegen SC Erica een stuk lastiger. De ploeg van trainer Nico Haak won uiteindelijk wel met 1-0. Naast de finale staan er zaterdag nog een aantal aantrekkelijke duels op het programma.

Voor velen mag een finale tussen HZVV en Hoogeveen vanzelfsprekend zijn, in de praktijk is het dat niet. Tijdens de voorgaande vijf edities haalde HZVV telkens de finale, maar Hoogeveen lukte dat slechts twee keer. Daarvan won het er één.
SC Erica deed er woensdag alles aan om een Hoogeveense finale te voorkomen. Het trok zich met man en macht terug en loerde op de counter. Uiteindelijk werd Marco Santing matchwinner door de enige Hoogeveense treffer te scoren.

HZVV is al weken in voorbereiding. Logisch, aangezien men over ruim een week al aan de competitie moet beginnen. Tel daarbij op het niveauverschil met tweedeklasser Germanicus en de ruime 6-0 zege is verklaard. Net als Erica wilde ook Germanicus lang stand houden. De strijdwijze kon echter al naar één minuut de prullenbak in, toen Alex Zomer scoorde. Enorme smet op de wedstrijd waren de zware blessures van Germanicus-doelman Giovannis Mendes en HZVV-speler Noah ten Brinke.
Bij Hoogeveen zaterdag was Guido ten Cate met drie treffers de gevierde man. Daar waar Hoogeveen zondag pas na strafschoppen won van tweedeklasser Dedemsvaart, had de zaterdagtak minder moeite. Het werd uiteindelijk 4-1.
Hoogeveen zaterdag treft op de finaledag WKE’16. De Emmenaren speelden een prima eerste helft tegen tweedeklasser Ruinerwold en wonnen uiteindelijk met 3-0.

Programma
Zaterdag is de ontknoping. Om 17.00 uur worden dan drie wedstrijden gespeeld. Net als vorig jaar strijden Germanicus en SC Erica bij HZVV in de zuidoosthoekderby om de 3e en 4e plaats. Vorige jaar won Erica na een zenuwslopende strafschoppenreeks die eindigde in 10-9.
Een ander prachtige affiche is die tussen Hoogeveen zaterdag en WKE’16. Twee echte volksclubs. Beide ploegen gaan uitmaken wie er 5e en 6e worden.
Op het natuurgrasveld van Hoogeveen gaan Dedemsvaart en Ruinerwold met elkaar de strijd aan om de 7e en 8e plaats. Beide ploegen treffen elkaar komend seizoen ook in de competitie.

Om 19.30 uur volgt dan het slotstuk met de ‘kraker’ tussen HZVV en Hoogeveen zondag. Het duel wordt gespeeld op het hoofdveld van HZVV. Aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats van het door Hoogeveen en HZVV georganiseerde toernooi en wordt ook bekend wie ‘De beste speler’ en ‘de sportiefste ploeg’ van het toernooi is.

(Foto: Gerjo Stegeman)